• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama, nika - no ja mam na karcie od gina że to badanie wykonuje się między 11 a 14 tygodniem więc zgłupiałam teraz do reszty bo z Karolą kazał mi przyjść kole 12 tygodnia na to badanie :dry: Wogóle śmieszne są te karteczki z listą obowiązkowych i opcjonalnych badań :-p

Właśnie dzwoniłam do gina - między 11 a 14 byle nie wcześniej niż 11 tydzień i nie później niż 14 :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jeszcze raz- nie dziekuje :)

przeziernosc.. hmm... no dobrze, to ja sie dopytam jak przyjdzie na to czas ;)

W tych badaniach to ja wcale nie w temacie:zawstydzona/y:

Mama mam takich fotek na kompie pelno( nawet nie wiedzialm ale wstawilam teraz swoje foty i znalazlam takie smieszne) ale nie wstawiam tutaj bo wiekszosc niecenzuralnych i nie wiem czy Sol nie bedzie krzyczala;-)

Dziewczyny kwas foliowy mi sie konczy.
Czy kupie tez cosik takiego bez recepty????

meggy - dostaniesz ładną karteczkę od lekarza z całą listą badań które i jakie w jakim tygodniu ciąży :-D Więc spokojnie :tak: Teraz mają taki obowiązek dawać takie katreluszki :-p Choć muszę przyznać że przydatne to to jest :-p
malapralinka - zależy w jakiej dawce - jak na receptę to jest większa dawka i kosztuje mniej :tak: Ale bez recepty też dostaniesz :tak:

Spadam Karoli dawać kolację i może za godzinę spróbujemy się zacząć usypiać :-p Chociaż czarno to widzę :-p

reklama
kobietki moje,Zuza juz spi ja sie ide uszykowac do lazienki i tez sie klade bo normalnie od tego ziewania to bede miala usta jak Nick Jagger:-D:-D:-D:-D:-D i glowa mnie boli i niech sie ten dzien juz skonczy-mam nadzieje,ze jutro bedzie lepiej:tak:

papa kochane;-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry