Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie się przygotowuję teraz - M. pojechał po jakieś muzyczne pierdołki z kolegą do Szwecji, więc mam parę godzin to gadam sama do siebie!jestem ponowniejuz zmieniony suwaczek ....
chociaz mam obawy, czy aby nie za wczesnie... hmm... co ma byc to bedzie..
MARY- BETH- wiem, ze kazda rozmowa kwalifikacyjna to stres... przygotuj sie do rozmowy i bedzie lepiejjest mnostwo stron w necie z pytaniami.. zalezy na jakie stanowisko aplikujesz.. hmm.. pytania mozesz sobie sama przygotowac, np. jakbys byla szefowa i musialabys kogos zatrudnic to jakie pytania bys zadala. badz ostra dla siebie.. a zobaczysz, ze od razu sie lepiej poczujesz i mniej stresu jutro bedzie
![]()

A suwaczek piękny! :-)
mieszkania, jutro jadę na lotnisko po brata i od jutra będę miała ciekawie w domu
Mam nadzieję że pogoda dopisze i będę mogła wygnać towarzystwo na fiordy i niech się taplają w wodzie:-)

wiem wiem szaleństwo ale musiałam mieć pewność.
...a ja się nadal nie mogę pozbierać. Smutek w złość mi przechodzi. :/