• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARY &&&&& za jutro:-):-)
MAMA a za Ciebie też trzymam żeby w sobotę się pokazały piękne 2 krechy:tak::tak:
FUTRZAKOWA witaj:-) jak nie ma @ to zawsze jest szansa;-)

reklama
jestem ponownie :) juz zmieniony suwaczek .... :) chociaz mam obawy, czy aby nie za wczesnie... hmm... co ma byc to bedzie..

MARY- BETH- wiem, ze kazda rozmowa kwalifikacyjna to stres... przygotuj sie do rozmowy i bedzie lepiej :)jest mnostwo stron w necie z pytaniami.. zalezy na jakie stanowisko aplikujesz.. hmm.. pytania mozesz sobie sama przygotowac, np. jakbys byla szefowa i musialabys kogos zatrudnic to jakie pytania bys zadala. badz ostra dla siebie.. a zobaczysz, ze od razu sie lepiej poczujesz i mniej stresu jutro bedzie :)

jestem ponownie :) juz zmieniony suwaczek .... :) chociaz mam obawy, czy aby nie za wczesnie... hmm... co ma byc to bedzie..

MARY- BETH- wiem, ze kazda rozmowa kwalifikacyjna to stres... przygotuj sie do rozmowy i bedzie lepiej :)jest mnostwo stron w necie z pytaniami.. zalezy na jakie stanowisko aplikujesz.. hmm.. pytania mozesz sobie sama przygotowac, np. jakbys byla szefowa i musialabys kogos zatrudnic to jakie pytania bys zadala. badz ostra dla siebie.. a zobaczysz, ze od razu sie lepiej poczujesz i mniej stresu jutro bedzie :)
Właśnie się przygotowuję teraz - M. pojechał po jakieś muzyczne pierdołki z kolegą do Szwecji, więc mam parę godzin to gadam sama do siebie! :-D:-D A suwaczek piękny! :-)

MAMA zleciał nawet nie wiem kiedy - na sprzątaniu mojej Biedroneczki:-D:-D mieszkania, jutro jadę na lotnisko po brata i od jutra będę miała ciekawie w domu:cool2::cool2: Mam nadzieję że pogoda dopisze i będę mogła wygnać towarzystwo na fiordy i niech się taplają w wodzie:-):tak:

MAGGY piękny suwaczek:tak:

mary trzymam kciuki i powodzenia.
futrzakowa za dwie kreski by się jutro pojawiły.
nika dziękuje
mama to faktycznie drogo.
Ja jak zaszłam przed tą ciąża n testy wydałam 100zł :-D wiem wiem szaleństwo ale musiałam mieć pewność.
Ale potem wydałam jeszcze raz tyle jak poroniłam...:-(
Gdyby Tom wiedział zabił by mnie

Marcepanek, maggy - gratulacje :-D

Dziewczyny się wyszalały, my sobie pogadałyśmy a po południu przyszła moja mama i Karola się z nią wybawiła. A teraz siedzimy bo zimno się zrobiło i chmurno ale nic jeszcze nie pada :dry:

Mam pytanie to badanie przyzierności to musi być w 12 tygodniu robione czy może być w 14 zrobione na przykład?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry