• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAGGY- piekności-super !!!raz jeszcze gratuluje!!
bedziesz marcową mamusia-wyslij nam ciążowe fluidki bo my tu spragnione:tak::tak:

PRALINKA- dostalas smska od mnie z testem Marcepanka??

reklama
maggy super kreski gratulacje!!! :-)
pralinka pewnie i bym prosiła nawet bo nie mogę przerzucić z tel na komp coś się spsuło chyba.
mama dziękuję :-D
Teraz czekam na Twoje kreseczki ;-)

Mama05, Maryla86, Maggy77 - dziękuję Wam za wsparcie... :*
Maggy77 - dzięki za namiary na ginów, ale póki co zostanę przy tej mojej kobietce... Zobaczymy, co w czwartek mi powie.

nie ma za co.. a ginki sa ok, wiec jak Twoja Ci nic ciekawego nie powie, to ... juz Twoja decyzja co dalej.. najwazniejsze, to znalezc dobrego gina...
ja tutaj na Malcie bylam u 2 roznych, a i tak wrocilam do swojego pierwszego.. jest rewelacyjna.. tamta nawet nie chciala mi przepisac badan !!! szok normalnie...

pralinka- JA TEZ BYM CHCIALA MNIEC czerwono na bialym:-D:-D:-D:-D:-Dze nam sie udalo-ale jutro juz sroda i zleci:tak:

MARCEPANEK- wstawic tu na watku tescik Twoj???

jak moje objawy nie beda ciążowe to nie wiem co mi jest-zaraz padne na klawiature ze zmeczenia...

MAGGY- poprosimy o fluidki :)
MARCEPANEK- poprosimy o fluidki:)

Ostatnia edycja:
Hej ponownie!
Maggy - no, piękny test, gratulacje raz jeszcze!!! :-):-):-) Oj, jak ja bym to chciała zobaczyć... :tak:
Mama - ja tylko czekam na Twój test... ;-);-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Przeczytałam wieści od Wisieńki... :-(:-( Boże kochany, mam nadzieję, że razem przetrwają te trudne chwile... Ściskam ich mocno!

pralinka- JA TEZ BYM CHCIALA MNIEC czerwono na bialym:-D:-D:-D:-D:-Dze nam sie udalo-ale jutro juz sroda i zleci:tak:

MARCEPANEK- wstawic tu na watku tescik Twoj???

jak moje objawy nie beda ciążowe to nie wiem co mi jest-zaraz padne na klawiature ze zmeczenia...

wstawiaj wstawiaj tescik MarcepankA :D jeju! jak fajnie.. mam nadzieje, ze wkrotce grono sie powiekszy.. pamietam, ze czerwiec obfitowal w fasolki.... i lipiec musi taki byc.. piekna pogoda i slonce dodaje otuchy....

wysylam fluidki......... i trzymam caly czas kciuki za Was dziewczyny... &&&&&&&&&&&&&&&&&
wszystkim sie uda wczesniej, czy pozniej.. dzisiaj jak jechalam do pracy to mi lzy lecialy non stop... i sie modlilam za Wisienke i za nas wszystkie.. te, ktore juz maja upragniona fasolke, te ktore walcza dalej.... musi byc dobrze..ja w to wierze bardzo mocno!

Tak tak proszę jak możecie wstawcie TU :-)
mama to typowo ciążowe objawy więc niedziela niech już będzie bo jestem tak strasznie ciekawa Twojego wyniku ;-)

Zdj__cie2393.jpg

Tescior MARCEPANKA
W powiekszeniu poewnie bedzie lepiej widac

MARY-BETH- witaj ponownie i dzieki za swieza porcje &&&&&&&&&&&&&&& kochana:tak:;-):-)

no a z Wisieńka wszystkie jestesmy myslami i sercem...te kilkanascie pierwszych dni jest najciezsze:-(

MARCEPANEK- ja zatestuje w sobote bo juz dluzej nie ujade w niepewnosci-jak nie wyjdzie to powtorze w poniedzialek bo w poniedzialek mam termin @...

MAGGY- dzieki za ~~~~~~~~~~~nalapalam a jak zajde to przekaze dalej!!i za &&&&&&&&&&& dziekuje-trzymaj kazdy & sie liczy:))

Ostatnia edycja:
reklama
aaaaa Marcepanek!!!!!! sa II kreski.... no to jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!! dbaj o siebie.. ja powiem szczerze, ze wlasnie tak sie powoli przestawiam ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry