• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MARCEPANEK - huuurrrraaa!!!! Suuuper wiesci, tak się cieszę Kochana!!!! Cudownych 9 miesięcy zyczę, w sumie juz 8:-D:tak:
NIKA -samopoczucie dobrze, prawa noga nadal rwie i kłuje podbrzusze....
MAMA - dzieki za pozdrowienia...tęsknię :-(:tak:

MARCEPANEK to jesteśmy umówione;-) jak przyjadę w sierpniu to ustalimy szczegóły:-)

MONISIA a miałaś już tak kiedyś?
MARAN słonko witaj:-)

Marcepanek - no to cudowne wieści!!! :D :D :D To teraz poprosimy o miliardy fluidków. :D Żeby tak każda z nas dostała na głowę chociaż po kilka tysięcy. ;)

Sol - dobrze się prezentuje to krzesło, cena też. ;) A powiedz mi - dobrze plecy podpiera przy pracy?

Malapralinka - przykro mi z powodu @... :*

Hey dziewczyny.
Po pierwsze wszystkie mam pozdrowić od mamy :-)a więc POZDRAWIAM :-D
Po drugie widziałam już fasolkę :-)wedle obliczeń rzeczywiście do zapłodnienia doszło 20.06.2010r i to tak jakby moja fasolka miała 6tygodni wedle tych kalkulatorów bo po prostu dwa tygodnie wcześniej zaistniała.Chyba nic więcej nie muszę dodawać jestem szczęśliwa :-D
no i super!!! Marcepanek to jestesmy mniej wiecej w tym samym czasie, u mnie owulka byla 18 i wlasnie jestem w 6 tyg. ciazy :D
ja tez wlasnie wrocilam z wizyty :D serduszko bilo jak oszalale :D wszystko ok.. babelek ma 6mm, ciaza rozwija sie dobrze.. Ginka powiedziala, ze teraz jest mniejsze ryzyko poronienia, wiec mam sie wreszcie wyluzowac i zglosic do szpitala na reszte badan i zeby zalozyc tam karte.. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WITAM SIĘ ZE WSZYSTKIMI PO URLOPIE NAD MORZEM:tak::-)

nawet nie próbuję nadrobić,ale postram się byc mniej więcej na bieżąco:tak:.

mieliśmy nigdzie nie jechać ,ale z dnia na dzień podjęliśmy decyzję i nie żałuję:tak:.pogoda super,woda w morzu cieplusieńka,kwaterka fajna:tak:.najedlismy się rybek,mniam:-).no i co najważniejsze Ala caaała zadowolona:-D

marcepanek,meggy gratuluję:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry