• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARCEPANEK to jesteśmy umówione;-) jak przyjadę w sierpniu to ustalimy szczegóły:-)

MONISIA a miałaś już tak kiedyś?
MARAN słonko witaj:-)

No, wlasnie nie... od 2 dni kłuje mnie w prawej pachwinie, aż kuleje na nogę...ale boję się wkręcać....ehh...
MAGGY - moje Sloneczko, GRATULACJE KOCHANA!!!! Bardzo się cieszę!!!!! :tak::-)
No, to teraz Marcepanek i Maggy - czekam na fluidki ciążowe na następna środę!!!!:-D

reklama
Witam Was dziewczyny!:-)

Marcepanek- gratulacje!!! Wiedziałam, że to ciąża:-) SUPER wiadomość! Uważaj na siebie kobietko i dbaj o siebie i swoje Maleństwo:-)

monisia - co z tym Twoim kłuciem? A to na pewno w pachwinie?

Mam pytanko,być może głupie...czy przy torbieli możliwy jest ślinotok i ssanie w żółądku nawet jak się jest najedzonym? Niepokoje się:-(

no i super!!! Marcepanek to jestesmy mniej wiecej w tym samym czasie, u mnie owulka byla 18 i wlasnie jestem w 6 tyg. ciazy :D
ja tez wlasnie wrocilam z wizyty :D serduszko bilo jak oszalale :D wszystko ok.. babelek ma 6mm, ciaza rozwija sie dobrze.. Ginka powiedziala, ze teraz jest mniejsze ryzyko poronienia, wiec mam sie wreszcie wyluzowac i zglosic do szpitala na reszte badan i zeby zalozyc tam karte.. :)

MAGGY następne suuper wieści:-):-) Bardzo się cieszę że wszystko ok:tak::tak: No to kochana teraz masz zakaz panikowania i negatywnego myślenia;-)

BIBINKA witaj:-) Super że urlopik udany:tak: A ta twoja @ to przegina:baffled:

JA też zmykam, może jak się położę wcześniej to mnie w końcu przestanie ta głowa boleć:sorry2:
Dobranoc i pchełki na noc:-)

dzieki dziewczyny :)
czuje sie o wiele lepiej jak juz widzialam... uwierzylam, ze naprawde moze byc ok chociaz.. moze tak nie do konca.. w kazdym razie bede sie nastawiala pozytywnie na pewno :)

Witam Was dziewczyny!:-)

Marcepanek- gratulacje!!! Wiedziałam, że to ciąża:-) SUPER wiadomość! Uważaj na siebie kobietko i dbaj o siebie i swoje Maleństwo:-)

monisia - co z tym Twoim kłuciem? A to na pewno w pachwinie?

Mam pytanko,być może głupie...czy przy torbieli możliwy jest ślinotok i ssanie w żółądku nawet jak się jest najedzonym? Niepokoje się:-(

Kochana - kłuje mnie z prawej strony podbrzusze, aż do nogi...
Kochane ciężaróweczki, czy wszystkie , zanim dowiedziałyście sie że jest fasolka miałyście jakieś bóle w piersiach ????- ja nie mam nic....

Ostatnia edycja:
Kochana - kłuje mnie z prawej strony podbrzusze, aż do nogi...
Kochane ciężaróweczki, czy wszystkie , zanim dowiedziałyście sie że jest fasolka miałyście jakieś bóle w piersiach ????- ja nie mam nic....
Monisia- ja mialam bol w piersiach po prawie 3 tyg od owulki... ALE musisz pamietac, ze kazda kobieta ma inaczej.. wczesniej natomiast bo juz kilka dni po owulacji mialam uczucie ciagniecia w dol... ale to bylo przez jakis 1 dzien.. pozniej mialam bole juz 2 tyg po owulacji..

krakowianka - on wymusza pozycję pionową bo jak się zaczniesz zsuwać to jest bardzo niewygodny :-p Dla ciężarnej to extra bo wymusza pion a plecy trzyma świetnie jak się prawidłowo siedzi :-) A jak masz ochotę się odprężyć wystarczy ze włączysz bujaczek i możesz sobie siąść jak na bujanym fotelu z nogami w górze - bardzo wygodne :-)

maggy, marcepanek to oficjalnie dodałam was do listy i gratuluję jeszcze raz obu :-)

monisia - mnie piersi zaczęły pobolewać w 6 tygodniu i chwała za to :-D

My właśnie wróciłyśmy z wieczornego spaceru. Zaraz dam Karoli i sobie kolację i powoli będę się starała wysłać szaleja do wyrka choć czarno to widzę :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry