• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej dziewczynki

prawie cały dzień mnie tu nie było najpierw zawieszona byłam na moim haftowaniu, a potem lapek poszedł do doktorka cos się wieszał, a pozatym G znowu pościągał mnóstwo programów, których potem nie szło wywalic- ogólnie bajzlu już nie ma.

maggy bardzo się cieszę, że wizyta udana!!! gratulacje. a tak pozatym, marylka ci gratuluje serdecznie

i wszystkie pozdrawia- necik jej poszalał niestety.

ja jestem teraz sama w domciu- no i pewnie cały tydzień tak będzie, bo G będzie jeździł auto znajomym naprawiać. dobre z tego to, że zarobi cos i będziemy sobie mogli kupić namiot, karimaty, zeby wziąć ze sobą w Bieszczady- w poniedziałek się dowiemy, czy będziemy spać w domku czy w namiocie, bo M dopiero będzie gadał z ciotką kiedy dokładnie jego kuzynostwo przyjeżdża tam. ale na 10000000000000000% jedziemy!!!!!!! kwestia tego, czy będziemy sami i zasiedlimy domek, czy z rodzinką M i będzie weeeeeeesoooooołoooooooo jak ta lala i będziemy śpikać w namiocie mi to w sumie obojętne- byle bedzie dostęp do łazienki, więcej mi nie trzeba ( podczas wyjazdu będzie @, więc musze mieć ta pewność, bo inaczej bym chyba nie pojechała)

ale się cieszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

reklama
hej kochane witam sie wieczornie :):):)
Maggy , marcepanek - gratuluje fasolinek :):):) i ciesze sie ze jest wzystko dobrze :) dbajcie o siebie i maleństwa
dziekuje, oj dbamy dbamy :)

Bunia, Marylka- dziekuje Wam rowniez :)

Bunia- no to super, ze jedziecie... ale poszalejesz tam :D a moze @ w ogole nie przyjdzie, co? :D

Hello dziewczynki moje kochane!

Wróciłam z pracy i rzecz jasna padam... :baffled:
Mam ogromną prośbę - poratujcie mnie swoją wiedzą,
bo ja nie czaję... Wczoraj po 21.00 zrobiłam test owulacyjny - nagatywny (w 17 dc., a cykle mam 34-dniowe około, ale ciężko dokładnie określić). A dziś - jest śluz owulacyjny!!! Możliwe, ze owulka jest dziś, a test po prostu nawalił?

Zaraz Was zacznę nadrabiać, tylko skoczę pod prysznic. :-) Mam nadzieję, że poczytam dobre wieści! :tak:

Cześć - Sol, Maggy, Bunia, Szczęsliwa, Kalamandyna, Monisia i wszystkie staraczki!

hej dziewczynki
pewnie same czekacie na wyrok jak ja - u mnie jeszcze do dnia, mam nadzieję szczęśliwego, 2 tygodnie...
mam do Was pytanie: po jakim czasie od stosunku, zapłodnienia...nie wiem jak to nazwać, coś czułyście ????

czytałam większość postów, niektóre z Was miały prawie pewne objawy ciąży ale niestety... nie potwierdziła się...
czy to przypadkiem nie wkręcanie się ???
mam nadzieję że nie zrozumiecie mnie zle - jestem z Wami przecież moją duszyczką ;-)))))
słodkich snów życzę!

zanka - ja od połowy cyklu czułam ze cos jest nie tak bolały mnie cycorki ...przez trzy dni nie mogłam wyrobić z bólem kregosłupa i miałam ochote na słodkie a nie przepadam az tak bardzo.....

reklama
Mary-beth- nigdy nie stosowalam testow owu..ale ja bym im tam do konca nie wierzyla :) najwazniejsza jest obserwacja wlasnego ciala.. jesli sluz masz owulacyjny, to temu ufaj :)

Zanka07- nikt Cie zle tutaj nie zrozumie.. wszystkie pragniemy miec dzidziusia i wszystkie kiedys tam wmawialysmy sobie objawy...
ja po 2 dniach od owulacji mialam strasznie tepy, ciagnacy w dol bol.. tak jakby mi ktos dorzucil 10kg.. ale zrzucilam to na barki zblizajacej sie @
dzien przed @ spalam jak zabita, co tez mi sie zdarzalo... natomiast po 2 tyg od owulki podbrzusze bolalo jak cholera :) jesli tak to moge okreslic... a kilka dni pozniej doszedl bol piersi :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry