• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
szczęsliwa no fizycznie jestem juz zdrowa, nastawiam się na staranka po @. Boje sie ale bardziej pragnę dzidzi.
Bibinka jak ja sie stęskniłam skarbeńku
mary jedni te testy chwala inni nie może zalezy od firmy.
agusia witaj kochana, maggy i marcepanek mają super wiadomosci od Gina, obie w ciązy i wsio oki
My z Polem oglądamy filmik a ja co chwilę dopadam kompa i do was.
monisia witaj u mnie miły wieczorek z Polem, chociaż było małe spięcie dotyczące spacerku. Nie chciało się draniowi wyjść, ale postawiłam na swoim spacerek był a teraz filmik.

Ostatnia edycja:
ja już uciekam- ide się kąpać i spać. żeby w razie co małża do pracy obudzić, jeśli będzie stawiał opór budzikowi

jutro też będę pewnie z doskoku- relaksuję się haftowaniem. podoba mi się to, zwłaszcza, że powoli widać efekty. no i muszę obiadek gotowac, bo dziś jeszcze był z wczoraj. chyba zrobię zupke pomidorową z ryżem, bo mi ewelinka takiego smaka dziś zrobiła, że hej!! u nas na obiad jest zwykle drugie danie tylko, ale czasem robię zupkę a na drugie cos dla małża tylko- on nie zje samej zupy, łakomczuch wybredny taki nie wiem co na drugie zrobić- może jutro na cos wpadnę. najchętniej bym jakiś makaron zrobiła ale nie mam pomysłu, a małż nie je szpinaku (bo ja bym zjadła makaron zasmażany ze szpinakiem, albo brokułami). taki ten mój G- zielone odpada

no to buziaczki kochane moje. działajcie, boboseksujcie się owocnie a pozostałe dbajcie o brzuszki

Witajcie WISIENKO i AGA - jak dzisiaj samopoczucie????
U mnie ogólnie może być ale nie jest najlepiej.
W ciągu dnia walczyłam z gorączką.
Na szczęście udało mi się dziś zrobić wszystko co miałam zaplanowane ale ciężko było.
Nadal biorę antybiotyk,zobaczymy co będzie dalej.
Czesc Aguś kochana no to super ze wszystko zrobiłaś teraz pozostaje oczekiwanie na gościa :)
Tak tak czekam niecierpliwie :-D:dry:
Już sobie wyobrażam jakie będę miała gadane na mój cholerny kaszel :angry:
Ostrzegłam męża że nie będę się dawać i mogę pyskować :-D:-D
Wiem wiem wredna jestem :nerd:obiecuję poprawę :tak:
agusia witaj kochana, maggy i marcepanek mają super wiadomosci od Gina, obie w ciązy i wsio oki
My z Polem oglądamy filmik a ja co chwilę dopadam kompa i do was.
ooo jak fajnie czyli ślę ogromne GRATULACJE DLA MAGGY I MARCEPANKA :happy2::happy2:
Wisieńko to się nazywa uzależnienie

hahaha Agusia masz racje , BB to narkotyk
pralinka, bunia miłej nocy
bunia ja tez nie mam pomysłu na jutrzejszy obiadek i nie mam nic kupionego to może jutro wymyslimy jakieś menu
Agusia ty sie wylecz porządnie i dbaj o siebie bo zaczynasz mnie martwic
szczęsliwa teraz Trzymajcie && żebym dostała @ w terminie
maggy no w końcu musi być teraz moja kolej bo biegłam juz raz na koniec kolejki a teraz stoje grzecznie i czekam na moja własną zdrową fasolinkę. A ty kochana dbaj o siebie, dbaj i dbaj i rozkoszuj sie każdą chwilą ciąży i brzuszkiem i ciesz sie objawami i pisz to wszystko w dzienniku na pamiątke dla dzidzi. Buziole i jeszcze milion razy Gratki

Ostatnia edycja:
reklama
Wisieńka, dzięki Kochana. :* Cieszę się, że - pomimo spięcia - masz miły wieczór. :)

Ja idę spać... Jutro czeka mnie wycieczka z dziećmi, więc muszę mieć więcej sił niż zwykle. No i do mojego Męża chciałabym się jeszcze trochę dziś poprzytulać. ;) Buziaki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry