• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Josephine mam nadzieje że we wrześniu się zobaczymy! ;) (...)
mama udanego wypoczynku! :)
młodam bardzo mi przykro :( tulę cię...

wiecej nie nadrobię niestety girls :/

pozdrawiam serdecznie!

Monisia napisz jakie masz objawy, chętnie porównam je z moimi :tak: nie mam dość wypatrywania ich każdego dnia :-D

Ech ja to zawsze do tyłu, nie sposób za wami nadążyć. No to u mnie wygląda inaczej ale ja jestem tydzień za tobą...

Monisia napisz jakie masz objawy, chętnie porównam je z moimi :tak: nie mam dość wypatrywania ich każdego dnia :-D

Ech ja to zawsze do tyłu, nie sposób za wami nadążyć. No to u mnie wygląda inaczej ale ja jestem tydzień za tobą...

Kochana ten ból z prawej str bardzo dokucza i ciągnie podbrzusze, a tak poza tym nic...a u Ciebie jakie???

Hope a Ty jakie masz objawy?
monisia do testowania tylko tydzień...wytrzymasz na pewno i poznasz odpowiedz.Mocno 3mam &&&&&&

musi się udać:))

Wisieńko Ja to się aż tak dokładnie na filmach nie znam ale mój M mówi że zajeb*** filmy oglądacie :-D podobno bardzo dobre :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Tez wierzę, że się uda!!!!! W sumie to mam jakby przeczucie, ale boje się rozczarowac....
Właśnie doczytałam w kalendarzu ciąży BB, że po ok. 5 dniach od poczęcia nastepuje zagnieżdżenie - u mnie tak mniej więcej owu była 14, a od 19 mam ten ból z prawej strony...może jednak sie udalo????

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry