• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kingus witaj , pozdrawiam i wpadaj częściej, jaki słodki buziak na awatarku!
rybka ostatnio miałam sporą przerwę od bb. Ale wróciłam zobaczyć co tam u niektórych słychać.. :) Na pewno bede zaglądała jak tylko bedzie to możliwe dla mnie. Buziak*
pozdrawiam raz jeszcze :)

Dobranoc
czas do łóżka bo jutro rano wyjazd! :)

reklama
Kochana ten ból z prawej str bardzo dokucza i ciągnie podbrzusze, a tak poza tym nic...a u Ciebie jakie???

W sumie sporo tego, ale wmawiam sobie, że to wina zapalenia pęcherza albo pogody albo ciśnienia.
Każdy nowy objaw pojawia się w zasadzie z każdym nowym dniem. Trzy największe to temperatura powyżej 37, śluz przezroczysto-biały i bolesne sutki. Poza tym jest jeszcze parę pomniejszyć dolegliwości, ale nie takich jak się zwykle opisuje. Nie wiem czy warto nimi zaprzątać głowę ;-)

Aguś dobranoc słonko:)))

Ja sobie jeszcze z wami posiedzę dziś bo jutro czasu na bb nie będę miała.Z samego rana jedziemy na całodniową wycieczkę:)))))

Hope kiedy zamierzasz testować?

Kingus to pozdrawiam i miłego urlopu!
agusia ja tam wole takie babskie filmidła a reszte Pol wybiera. On lubi klasyki Ojciec chrzestny, Człowiek z blizną, Al capone itp. Ja lubie trillerki rowniez chociaz boje sie okropnie. No a ostatnio mamy takie filmowe wieczorki. Douczam sie bo ja sie przyznam , ze częśc tych staroci nie widziałam. Ostatni dopiero oglądnełam wszytskie części Rockiego.
A jesli Twój M mówi , ze zaj.... to faceci pewnie sie znają:-)

W sumie sporo tego, ale wmawiam sobie, że to wina zapalenia pęcherza albo pogody albo ciśnienia.
Każdy nowy objaw pojawia się w zasadzie z każdym nowym dniem. Trzy największe to temperatura powyżej 37, śluz przezroczysto-biały i bolesne sutki. Poza tym jest jeszcze parę pomniejszyć dolegliwości, ale nie takich jak się zwykle opisuje. Nie wiem czy warto nimi zaprzątać głowę ;-)

Własnie u mnie tych bóli sutków nie ma i to mnie martwi...ehhh..

agusia ja tam wole takie babskie filmidła a reszte Pol wybiera. On lubi klasyki Ojciec chrzestny, Człowiek z blizną, Al capone itp. Ja lubie trillerki rowniez chociaz boje sie okropnie. No a ostatnio mamy takie filmowe wieczorki. Douczam sie bo ja sie przyznam , ze częśc tych staroci nie widziałam. Ostatni dopiero oglądnełam wszytskie części Rockiego.
A jesli Twój M mówi , ze zaj.... to faceci pewnie sie znają:-)

Wisieńko widzę że nasi faceci mają bardzo podobne gusty filmowe.
Jak czytam mojemu M tytuły to wymienia od razów aktorów i mówi że świetne filmy.

Ja ogólnie mało oglądam filmów,czasami z M przysiądę.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry