• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monisia no to już dużo :-) A jak wygląda sprawa temperatury ciała?

Mary zalecam wciąganie dużo fluidków a najlepiej spotkaj się z jakąś ciężarówką na żywo, zarazi cię :-D Ja się spotkałam i jeśli faktycznie nie wmówiłam sobie objawów, będę wiedziała na kogo zrzucić winę :-D;-)

Wisieńko racja, mało tego, każda kolejna ciąża jednej kobiety może się diametralnie różnić od poprzednich :-)

reklama
Monisia no to już dużo :-) A jak wygląda sprawa temperatury ciała?

Mary zalecam wciąganie dużo fluidków a najlepiej spotkaj się z jakąś ciężarówką na żywo, zarazi cię :-D Ja się spotkałam i jeśli faktycznie nie wmówiłam sobie objawów, będę wiedziała na kogo zrzucić winę :-D;-)

Wisieńko racja, mało tego, każda kolejna ciąża jednej kobiety może się diametralnie różnić od poprzednich :-)
Ja temperatury regularnie nie mierze, a z tego co wiem, to tempka od owu do @ jest podwyzszona, więc sie nie sugeruję!!!!!

maggy super wieści :)
wisienka ja tam myśle, że skoro Pol lubi wędkować to sprzęcior jakiś do tego zajęcia go na pewno ucieszy i to dobry pomysł :)
a mnie coś bierze jakieś przeziębieni bo gardło zaczęło mnie boleć i zjadłam już czosnek i mleko z miodem wypiłam i herbate z cytryną no i mam pytanko czy rutinoskorbin można wziąc w pierwszym trymestrze ciąży? bo nie chce dopuścić by mnie dopadło i łapie się wszystkiego co dozwolone dlatego pytam o ten rutinoskorbin... :(

maggy super wieści :)
wisienka ja tam myśle, że skoro Pol lubi wędkować to sprzęcior jakiś do tego zajęcia go na pewno ucieszy i to dobry pomysł :)
a mnie coś bierze jakieś przeziębieni bo gardło zaczęło mnie boleć i zjadłam już czosnek i mleko z miodem wypiłam i herbate z cytryną no i mam pytanko czy rutinoskorbin można wziąc w pierwszym trymestrze ciąży? bo nie chce dopuścić by mnie dopadło i łapie się wszystkiego co dozwolone dlatego pytam o ten rutinoskorbin... :(
Słońce ,ja w pierwszej ciąży nie brałam żadnych leków oprócz homeopatycznych!!!!

Dziewczynki, spadam spać... Jutro kolejny dzień na wieczorną zmianę do pracy... :nerd: Ufff... Jeszcze gdyby nie to, ze muszę dojeżdżać do innego miasta, to byłoby naprawdę OK i nie aż tak męcząco... :nerd::baffled: Nic to, jest praca, więc trzeba się cieszyć! :tak:

Maran-atha - witaj! Dużo zdróweczka dla Ciebie, kochana, i żebyś się nie rozchorowała! Pozdrawiam Cię i dobrej nocki!

Dobranoc Wam wszystkim!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla staraczek! :-)

Jest tu jeszcze ktoś???
W takim razie ja mówie już słodkich!!!! Do dzisiaj w sumie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
maran no własnie tak myślę, ze nie ma jeszcze woderów takich dlugich, bo resztę ma. Nie daj się chorobie kochana.
Ja tez do łóżeczka i zyczę snów niebieskich
Szczypaweczki
jaewa a tobie mowie witaj bo nie wiem czy jutro sie spotkamy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry