• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
agusia no widzisz ja tez tu oglądam a tu biegam do BB. Myslę, ze mają po prostu męskie gusty, prawdziwie męskie!!!
Potrzebuje rady Pol ma 23 sierpnia urodzinki, co ja mu mam kupic. Nie ciuch i nie kosmetyk i nie portfel. Boje się, ze skończy sie na ciuchu.... W tamtym roku kupiłam mu poradniki wędkarskie. Może wodery mu kupię????

reklama
Własnie u mnie tych bóli sutków nie ma i to mnie martwi...ehhh..

Kotku tym bym się nie przejmowała, w pierwszej ciąży piersi nie bolały mnie aż do 8 tygodnia. Gorzej, praktycznie przegapiłam wszystkie objawy i nie pamiętam ani jednego. Za bardzo byłam zajęta życiem studenckim :zawstydzona/y:

Co jeszcze się może pokazać, może coś by ci pasowało
- większe ukrwienie narządów rodnych, czasem lekkie zasinienie warg sromowych mniejszych (zewnętrzne, w środku ciężko samemu sprawdzić)
- "zapchany " nos
- zmiany nastroju
- pobolewanie podbrzusza jak przy miesiączce
- ból jednego jajnika, kłucie
- śluz przezroczysto-mleczny o innym niż dotychczas zapachu, zmienia się odczyn
- wyraźnie zaznaczone, ciemniejsze sutki, wrażliwe na dotyk, czasem pobolewanie piersi, stopniowe ich powiększanie
- brak apetytu
- nadmierny apetyt
- brak smaku
- uczucie ciągnięcia w dół miejsc intymnych
- czasem rozwolnienie ( w okresie zejścia zapłodnionej komórki do macicy)
- w okresie implantacji gwałtowny, bardzo silny i nagły ból podbrzusza, około 6-9 dnia od zapłodnienia

Tyle ja wiem :-)

Agnieszko (nie) dziękuję :-) A w ogóle to o co chodzi z tymi podziękowaniami pod avatarem, jak się je przydziela i gdzie i za co?

Ostatnia edycja:
Już po kolacji, i po przytulankach... :laugh2::laugh2: Działamy i nie patrzymy na wyniki testów owulacyjnych. :tak::tak::-D
Wisieńka - no ja olewam te testy, nie ma co... ;-) Dobrze, że Ty już zdrowiejesz i ślę Ci mnóstwo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& - zobaczysz, przyjdzie czas i fasoleczka zamieszka w Twoim brzuszku. :tak::tak:
Agnieszka.kk - dużo zdrówka Ci życzę, bidulko kochana! Mam nadzieję, ze niebawem Ci przejdzie oraz że to nic powaznego!
Hope i Kinga - witam Was wieczornie! :-)

Wisieńko ooo to Pol lubi wędkować,fajnie:)
No jeżeli takowych nie posiada to na pewno będzie zadowolony:))))
Monisia mam dzięki:)
Już odpisałam ;-)

Mary bardzo dziękuję **Buziak**
Hope jeżeli chcesz komuś podziękować na wiadomość,miłe słowo itd.to pod postem są takie ikony jak "dodaj na bloga" "Dzięki !" "Odpowiedź" "Cytuj" "+" i klikasz na słowo "Dzięki!" a jeżeli ktoś Tobie podziękuję to naliczane są podziękowania pod Twoim avatarkiem:)))

Ostatnia edycja:
Kotku tym bym się nie przejmowała, w pierwszej ciąży piersi nie bolały mnie aż do 8 tygodnia. Gorzej, praktycznie przegapiłam wszystkie objawy i nie pamiętam ani jednego. Za bardzo byłam zajęta życiem studenckim :zawstydzona/y:

Co jeszcze się może pokazać, może coś by ci pasowało
- większe ukrwienie narządów rodnych, czasem lekkie zasinienie warg sromowych mniejszych (zewnętrzne, w środku ciężko samemu sprawdzić)
- "zapchany " nos
- zmiany nastroju
- pobolewanie podbrzusza jak przy miesiączce
- śluz przezroczysto-mleczny o innym niż dotychczas zapachu, zmienia się odczyn
- wyraźnie zaznaczone, ciemniejsze sutki, wrażliwe na dotyk, czasem pobolewanie piersi, stopniowe ich powiększanie
- brak apetytu
- nadmierny apetyt
- brak smaku
- uczucie ciągnięcia w dół miejsc intymnych
- czasem rozwolnienie ( w okresie zejścia zapłodnionej komórki do macicy)
- w okresie implantacji gwałtowny, bardzo silny i nagły ból podbrzusza, około 6-9 dnia od zapłodnienia

Tyle ja wiem :-)

Agnieszko (nie) dziękuję :-) A w ogóle to o co chodzi z tymi podziękowaniami pod avatarem, jak się je przydziela i gdzie i za co?

U siebie znalazłam:
_ pobolewanie podbrzusza jak przy miesiączce
- śluz przezroczysto-mleczny o innym niż dotychczas zapachu, zmienia się odczyn:-D

mary hmm, właśnie pomyslałam jak weszłas na BB, ze chyba po przytulankach bo taka zadowolona. I masz racje działajcie:-)
hope no własnie róznie jest z tymi objawami, jedne maja szybko inne wcale i nie można sie sugerowac, ze ty masz to a ja nie mam. Czekajcie cierpliwie ja zaciskam &&&&&

Oho słysze jak Łajkozaur rozrabia w kuchni chyba kosz wywraca diablica jedna.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry