• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie Dziewczynki,

Jak dopiero wstalam, pije kawke i czytam co tam napisalyscie jak zwykle :-D

Wisienka kochana witaj i dobrej nocki zycze! Znowu sie rozmijamy :-( Moze jednak jutro uda nam sie "zlapac":-) A fotka slubna super:tak:

Maggy kochana bardzo sie ciesze!!!!! Bo myslalam o Tobie i Twojej wizycie:-D
Teraz juz pewnie nie bedziesz sie niczym martwic prawda?:-)

Marcepanek Tobie tez serdecznie gratuluje!!!:-D

Monia Ty wiesz ze trzymam kciuki za Twoje testowanko kazdego dnia:tak:;-)

Agus ja wlasnie mialam przepisana jako pierwsza peniciline na gardlo i mi nie pomogla! Meczylam sie 5 dni do ostatniej tabletki a poprawy zadnej! Poszlam drugi raz i GP przepisal mi silniejszy antybiotyk doxycycline i dopiero pomoglo. Mam nadzieje ze szybko Ci przejdzie:tak:

Ide zjesc jakies sniadanie i pod prysznic. Do potem :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jaewa dziękuję Ci:)
Ja na razie nie widzę żadnej poprawy wręcz przeciwnie zaczęłam gorączkować :(

Widzę nikogo już nie ma...
Ja czekam na męża i gościa.Myślę że za jakieś pół godzinki będą.
Przygotowałam piknik na jutro,wyprysznicowałam się i czekam,czekam,czekam...:)
No nic kochane mówię wam Dobranoc i życzę udanej,ciepłej,miłej środy.
My z rana jedziemy na wycieczkę więc może wpadnę wieczorem:)

Buziaki dla was!!

Witajcie :*
Dziś kolejny ciężki dzień...znów nie spałam prawie wcale, przeczytałam prawie cała książkę, bo coś po nocy robić trzeba...ech...mało istotne...
Dziś za długo z Wami nie posiedzę, mam full papierów do zrobienia i chyba dnia mi zbraknie...najgorsze, że wsio na kompie muszę robić, więc po całym dniu ból głowy murowany!!! Stary (szef) ostatnio ma jakieś "wąty"...chodzi i wszystkich wkur***, na szczęście ja mam ten komfort, że mogę pracować w domciu i nie widzę się z nim...

Nie pamiętam co komu miałam napisać, bo tradycyjnie naskrobałyście bezlitośnie!!!!!!!!!!
Wiem tylko, że:

SOLinko, nie lubisz zdrobnieniek kochanieńka?? :-D:-D Wybacz, ale nie mogłam się oprzeć :-p:-p:-p
MAMA, tęskno :*, mam nadzieję, że szalejesz...:-D

Buziam mocno i życzę miłego dnia***

Hej Ewcia:-D

Witaj Ewela:-D Niedobrze ze nie spalas Kochana.... Glowa do gory dzisiaj bedzie lepszy dzien:tak:
Musze Cie przeprosic, kartki jeszcze nie wyslalam...Dopiero zrobie to w przyszlym tygodniu:zawstydzona/y:

Hej Ewcia:-D

Witaj Ewela:-D Niedobrze ze nie spalas Kochana.... Glowa do gory dzisiaj bedzie lepszy dzien:tak:
Musze Cie przeprosic, kartki jeszcze nie wyslalam...Dopiero zrobie to w przyszlym tygodniu:zawstydzona/y:

Spoko, nie ma za co przepraszać...wcześniej, czy później dojdzie ;-) ja cierpliwie poczekam...
Nie wiem, czy lepszy dzień...piję już 2 kawę, a jest dopiero 7:45....ciężki dzień...

Zrobiłam sobie bananową kawke mrożoną - mniam...

Ostatnia edycja:
Cześć:)

Oczywiście nie nadrobiłam:((
Wczoraj całe popołudnie spędziłam z 3-letnim siostrzeńcem:) On plus moj psiak to zawsze rowna się świetna zabawa:)) A na koniec grał w samochody i tam jest tak że potem goni policja i jego tekst "trzeba zabić policję". Myślalam że padnę! Bo zbiera się punkty za ucieczkę i uszkodzenia wozów policji:)) A ile było tłumaczenia że tylko w grze tak można:dry: A potem zażądał żeby samochód wstawić do garażu:szok: A w grze nei ma garażu. Więc było szukanie jakiegoś mostu itp no i po którejśc próbie zaakceptował:))

Ewelinka - mam nadzieję że niedługo będzie lepiej. Takie chwile poprostu trzeba przetrwać... A powiedz czym Ty się zajmujesz że możesz w domu??

Maggy z wpisów dziewczyn wnioskuje że już po wizycie i że jest dobrze:)) Super:)

Agnieszka kurcze niedobrze jak jeszcze masz gorączkę... Może idź jeszcze raz do nich... Coś neistety wiem o ichszej służbie zdrowia;(( Jak już jest bardzo źle to się super zajmują ale jak jeszcze nei jesteś w ciężkim stanie to olewają:((

Ewuś a kartka do Ciebie ciągle u mnie w szufladzie:baffled: ale obiecuję poprawę:))

Miłego dnia:-)

Monia Ty sie mna nie przejmuj, bedziesz miala czas to wyslesz...Ja tez zwlekam z wyslaniem kartki do Ewelinki:zawstydzona/y:
Ciesze sie ze spedzilas milo popoludnie :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry