agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dziękuję wam dziewczyny
Ja to się martwię ze mam problem z płucami
Ja to się martwię ze mam problem z płucami
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wisienka kochanateraz Trzymajcie && żebym dostała @ w terminie
maggy no w końcu musi być teraz moja kolej bo biegłam juz raz na koniec kolejki a teraz stoje grzecznie i czekam na moja własną zdrową fasolinkę. A ty kochana dbaj o siebie, dbaj i dbaj i rozkoszuj sie każdą chwilą ciąży i brzuszkiem i ciesz sie objawami i pisz to wszystko w dzienniku na pamiątke dla dzidzi. Buziole i jeszcze milion razy Gratki
Agus! a oni Cie tam w tym szpitalu w ogole osluchali??? ja 2 lata temu mialam po Malcie zapalenie oskrzeli... nawet bym nie wiedzilala, bo goraczki sie przy tym nie ma.... miesiac sie leczylam ..Dziękuję wam dziewczyny
Ja to się martwię ze mam problem z płucami![]()
Agunia - nawet nie strasz ..... a u doktorka byłaś??
Agus! a oni Cie tam w tym szpitalu w ogole osluchali??? ja 2 lata temu mialam po Malcie zapalenie oskrzeli... nawet bym nie wiedzilala, bo goraczki sie przy tym nie ma.... miesiac sie leczylam ..
Ty lepiej idz do lekarza i niech Cie oslucha.. albo zrobi wymaz z gardla, skoro kaszlesz nieladnie... wtedy Ci przepisza konkretny juz antybiotyk
Dbaj o zdrowie, bo masz je tylko jedno!
no a teraz naprawde uciekam spac![]()