• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
teraz Trzymajcie && żebym dostała @ w terminie
maggy no w końcu musi być teraz moja kolej bo biegłam juz raz na koniec kolejki a teraz stoje grzecznie i czekam na moja własną zdrową fasolinkę. A ty kochana dbaj o siebie, dbaj i dbaj i rozkoszuj sie każdą chwilą ciąży i brzuszkiem i ciesz sie objawami i pisz to wszystko w dzienniku na pamiątke dla dzidzi. Buziole i jeszcze milion razy Gratki
Wisienka kochana :) wszystko w odpowiednim czasie.. a ja mam przeczucie, ze ten czas na Ciebie wkrotce przyjdzie..
a wiec teraz trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zacisniete za @ a pozniej za II :D

a tymczasem moje drogie ide lulac... padam na twarz po tych dzisiejszych przezyciach :)
dziekuje Wam wszystkim za wsparcie, ktorego bardzo potrzebowalam.. nikt tak nie zrozumie kobiety jak inne kobiety :) ciesze sie, ze Was mam :) i Wisienka- dziekuje bardzo :) Ty wiesz za co :)

buziaki dla Was kochane i slodkich snow :)

Dziękuję wam dziewczyny:)

Ja to się martwię ze mam problem z płucami :(
Agus! a oni Cie tam w tym szpitalu w ogole osluchali??? ja 2 lata temu mialam po Malcie zapalenie oskrzeli... nawet bym nie wiedzilala, bo goraczki sie przy tym nie ma.... miesiac sie leczylam ..
Ty lepiej idz do lekarza i niech Cie oslucha.. albo zrobi wymaz z gardla, skoro kaszlesz nieladnie... wtedy Ci przepisza konkretny juz antybiotyk :)
Dbaj o zdrowie, bo masz je tylko jedno! :)

no a teraz naprawde uciekam spac :)

maggy dobranoc i wyspij sie tej nocy dobrze i bez budzenia sie.
agnieszka zrób to prześwietlenie, prosze cie bardzo, bo mnie martwisz dziewczyno naprawdę.

Agunia - nawet nie strasz ..... a u doktorka byłaś??

Agus! a oni Cie tam w tym szpitalu w ogole osluchali??? ja 2 lata temu mialam po Malcie zapalenie oskrzeli... nawet bym nie wiedzilala, bo goraczki sie przy tym nie ma.... miesiac sie leczylam ..
Ty lepiej idz do lekarza i niech Cie oslucha.. albo zrobi wymaz z gardla, skoro kaszlesz nieladnie... wtedy Ci przepisza konkretny juz antybiotyk :)
Dbaj o zdrowie, bo masz je tylko jedno! :)

no a teraz naprawde uciekam spac :)

Byłam w niedzielę w szpitalu.Ogólnie mnie osłuchał i u mnie stwierdził zapalenie gardła i stąd podobno ten kaszel.Dostałam antybiotyk penicylinę w tabletkach,dodatkowo gardło mam płukać wodą z solą i jeść strepsilsy cytrynowe.
A jak po skończeniu antybiotyku nie przejdzie to mam wybrać się do swojego GP i wtedy lekarz ma mnie wysłać na prześwietlenie płuc.

maggy dobranoc i kolorowych...

reklama
Witam nocną porą :-)

Tyle tu różnych wieści, nawet dwie takie dobre, gratuluję dziewczyny potwierdzenia fasolek :-)

Sol wytrwałam, opiłam się, jutro idę do internisty, zrobię badania i zobaczę co mi lekarz na to paskudne zapalenie przepisze.

Mam nadzieję, że wszystkie oczekujące testów dołączą niebawem do oczekujących maleństwa :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry