• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol dziekuje za wiesci:tak:
Marcepanek rewelacja, wiedzialam ze wszystko bedzie odbrze, to teraz dbaj o Was;-)
Krakowianka dziekuje za cieple slowo;-)
Bibinka zazdroszcze tego wyjazdu, pewnie sie opalilas i wypoczelas;-) Dobrze ze juz jestes z nami:tak:
Zanka ja poprzednio czulam zaraz po nowym roku a "szczsliwy raz" mielismy 28 grudnia
A juz po nowym roku cos bylo ze mna nie tak, i wiedzialam ze to musi byc ciaza.
Od 24dnia cyklu bylam bardzo spiaca i bylo mi prawie caly czas zimno, co chwile musialam chociaz koc zazucic, no i te ciagnace podbrzusze dzien w dzien,,,

Zdrzemnelam sie i jestem nie do zycia, najchetniej bym sie kawusi napila, ale to juz nie ta godzina...

Ostatnia edycja:
reklama
Maggy, Kalmandyna - dzięki za słowa otuchy. :*

Kalmandyna - niestety nie umiem Ci na Twoje pytanie odpowiedzieć... ale tak instynktownie nie sądzę, żeby jedno z drugim mogło mieć coś wspólnego. ;)

hej dziewczynki
pewnie same czekacie na wyrok jak ja - u mnie jeszcze do dnia, mam nadzieję szczęśliwego, 2 tygodnie...
mam do Was pytanie: po jakim czasie od stosunku, zapłodnienia...nie wiem jak to nazwać, coś czułyście ????

czytałam większość postów, niektóre z Was miały prawie pewne objawy ciąży ale niestety... nie potwierdziła się...
czy to przypadkiem nie wkręcanie się ???
mam nadzieję że nie zrozumiecie mnie zle - jestem z Wami przecież moją duszyczką ;-)))))
słodkich snów życzę!
Pewnie, że sobie wkrecamy!!!! Ale niektóre dziewczyny objawy miały i rzeczywiście była Fasolka, a u niektórych nie.... Ja testuje za 8 dni i np. od 2 dni mam okropne kłucie z prawej strony podbrzusza, aż do nogi - tego nie wkręcam, bo ból czuję wyraznie- ale to nie przesadza, że jestem w ciąży, chociaż baaardzo bym chciała żeby tak było!!!!!

mary-beth ja używałam testów owu, pokazały nawet 2 kreski w poprzednim cyklu- wcześniej nic nigdy nie miałam. u mnie się niestety nie udało mimo to

maggy oj, będzie @- pojedziemy tam pod koniec mojego cyklu więc przyjdzie w Bieszczadach. chyba, że klimat ją onieśmieli i się małpa spóźni. ale ja nie liczę dni cyklu

maggy, marcepanek Gratki:-):-):-):-)
mary
witaj mi się zdajem, że te testy zawodzą zaczynajcie działania i tyle:-)
pralinka współczuje@
krakowianka &&&&&&&&&&&&&&
kalamandynaka a masz zdrowy żołądek i dwunastnię, bo czasem takie uczucie ssania i slinotok to jest przy podraznionej dwunastnicy. Spróbuj ciepłego mleka po nim powinno przejść

Dzięki, kochane, za wasze sugestie. ;-)
Wisieńka - no ja się zgadzam, też jakoś nigdy nie ufałam tym testom, ale pomyślałam, ze jak już się starać, to na całego i myślałam, ze wspomogę starania... A tu taka lipa - może te testy to pic na wodę?... :nerd:
Zaraz do Was wracam, tylko szybka kolacja - M. zrobił!!! :-)

Witam koleżanki:)
Jestem padnięta po całym dniu...zrobiłam wszystko co chciałam i jestem nawet zadowolona:)
Moje dziecię już w łóżku a mąż niebawem będzie jechał na lotnisko po gościa.
A co u was?jakieś nowe nowinki mamy dziś?

reklama
Dzoewczynki nie dam dzisiaj rady...
Bardzo mnei brzuch boli... 5 minut czytalam jedna wypowuedz i jej nie rozumialam z bolu..
Przyjemnego wieczorku Wam zycze:)
Dobrze ze mam jutro wolne to bede sie obijala...
Buziole

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry