• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A piersi były wieksze, czy raczej normalne i razem z bólami się powiekszyły???? Ja przy Zuzi tez nie miałam bóli w piersiach....ehh....to czekanie - szaleństwo

Dobra Babeczki, ja mykam się wypluskać i lulu, bo z rana jadę do fryzjera...
Myślę, że od przyszłego tygodnia będę już częściej. Buziaki

monisia - kup sobie Nervosol - jakby co można go spokojnie stosować w pierwszym trymestrze a się uspokoisz :-p

maggy - pro - szę :-)

Mnie też bolą piersi... Owu miałam najprawdopodobniej między 14 a 16 dc, dziś jest 19. Wczoraj i przedwczoraj pobolewał mnie brzuch jak przed @, teraz też mnie lekko pobolewa... Ale przypominam Wam, że ostatnio bolał mnie tak ponad 2 tygodnie i - pomimo pozytywnej bety - @ przyszła. :( Także nie chcę się nakręcać... a jednocześnie NIE UMIEM O TYM NIE MYŚLEĆ. :( No i nie jest mi teraz łatwo, nie ukrywam. W sumie ucieszyłabym się z jakiegoś lekkiego plamienia, bo to by mogło oznaczać, że implantacja miała miejsce... Nie wiem, jak ja wytrzymam te ponad 3 tygodnie do testowania. W sensie - psyczicznie. Także Monisia - rozumiem Cię aż za dobrze.

Mnie też bolą piersi... Owu miałam najprawdopodobniej między 14 a 16 dc, dziś jest 19. Wczoraj i przedwczoraj pobolewał mnie brzuch jak przed @, teraz też mnie lekko pobolewa... Ale przypominam Wam, że ostatnio bolał mnie tak ponad 2 tygodnie i - pomimo pozytywnej bety - @ przyszła. :( Także nie chcę się nakręcać... a jednocześnie NIE UMIEM O TYM NIE MYŚLEĆ. :( No i nie jest mi teraz łatwo, nie ukrywam. W sumie ucieszyłabym się z jakiegoś lekkiego plamienia, bo to by mogło oznaczać, że implantacja miała miejsce... Nie wiem, jak ja wytrzymam te ponad 3 tygodnie do testowania. W sensie - psyczicznie. Także Monisia - rozumiem Cię aż za dobrze.
Krakowianka- tule Cie mocno.... musi byc dobrze... kochana moja krajanko :) trzymam za Ciebie mocno &&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete!!!

kalamandynko - takie objawy nie mają nic wspólnego z torbielą :-) ssanie w żołądku najpewniej jest z głodu a ślinotok może być spowodowany pogodą albo kwaśnymi napojami. Nie masz się czym martwić w tej materii

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry