U
użytkowniczka usunieta
Gość
dzie- ku- jemaggy, marcepanek to oficjalnie dodałam was do listy i gratuluję jeszcze raz obu :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dzie- ku- jemaggy, marcepanek to oficjalnie dodałam was do listy i gratuluję jeszcze raz obu :-)

Krakowianka- tule Cie mocno.... musi byc dobrze... kochana moja krajankoMnie też bolą piersi... Owu miałam najprawdopodobniej między 14 a 16 dc, dziś jest 19. Wczoraj i przedwczoraj pobolewał mnie brzuch jak przed @, teraz też mnie lekko pobolewa... Ale przypominam Wam, że ostatnio bolał mnie tak ponad 2 tygodnie i - pomimo pozytywnej bety - @ przyszła.Także nie chcę się nakręcać... a jednocześnie NIE UMIEM O TYM NIE MYŚLEĆ.
No i nie jest mi teraz łatwo, nie ukrywam. W sumie ucieszyłabym się z jakiegoś lekkiego plamienia, bo to by mogło oznaczać, że implantacja miała miejsce... Nie wiem, jak ja wytrzymam te ponad 3 tygodnie do testowania. W sensie - psyczicznie. Także Monisia - rozumiem Cię aż za dobrze.
Uczucie głodu niemożliwe po obfitym posiłku raczej. Nieważne.
monisia - kup sobie Nervosol - jakby co można go spokojnie stosować w pierwszym trymestrze a się uspokoisz
maggy - pro - szę :-)