• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam sie rowniez!!!
JAEWA- dziekuje kochana!! mimo wszystko 5 kg mogloby sie ode mnie odczepic:tak::-D
dzieki za &&&& mam nadzieje,ze sie powiedzie w tym m-cu,ale...zawsze jest to ale...

a Ty kawy nie mozesz wypic;-)jesli dzialaliscie przed wyjazdem narzeczonego to moze,moze chlopaki dotarly gdzie trzeba:tak:;-);-)

SOL- pisz,ja przekaze lejdis-oby wieści od Ciebie byly dobre:tak:

NAGAPALMA- cześć kochana-czytalas wieczorkiem co Ci wczoraj napisalam ?????

AGNIESZKA- cześć i milej niedzieli!!

mama - hehe , właśnie przeczytałam, dzięki za komenta ... Też uważam, że fajnie wiedziec z kim się rozmawia. To Ty blandiną byłaś, jacie, też fajnie Ci było, ale ten kolor i fryz, który masz teraz to strzał w 10 tkę !;-)
Coś mnie brzuszek boli dzis mocno, chyba się znów jakichs niestrawności nabawiłam, idę się położyć ...
wypije gorzką herbatkę , moze przejdzie. Życzę wszystkim miłej niedzieli :-)

NAGAPALMA- no tak-byl czas ,ze i mnie sie blond trzymal-ale potem stylista i doradzil mi to co mam teraz:tak:dzieki za mile slowa!!;-)
a ja na bb wczoraj napisalam,ze masz bardzo milą buzke,widać ,ze wesola z Ciebie kobietka!!!

Pewnie jak sie zle czujesz to poloz sie a mąż sie zaopiekuje;-)
ja koncze kawke i tez ruszam do zajeć domowych.

KINGA- cześć i fajnie ,ze wlecialaś na bb:)) dobrze,ze u Ciebie wszystk gra i mnie tez do przodu tak ogolnie:) tylko dzialamy i dzialamy i dzidzi brak...
MARAN- kochana wspolczuje nerwow-to hormony,ale juz przekroczylas 12 t.c. wiec na tygodniach powinnas czuc sie świetnie :)) to pociesza:) trzymaj sie dzielnie -jestem z Toba!!

EWELINKA- gdzie jesteś?????? tęsknie!!

Ostatnia edycja:
Mama to by musial byc jakis "cud nad Wisla" zeby po jednym razie cos z tego wyszlo:-D Szczerze nie sadze, chociaz szanse zawsze jak juz sie "TO" robi minimalne sa :-D
Kawke zawsze lubilam ale mi jakos ostatnio smierdzi nie wiem czemu;-)

Nagapalma, Agus, Sol Witajcie :-)

ZYCZE WAM WSZYSTKIM MILEJ NIEDZIELI PAPA

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama działajcie działajcie a na pewno dzidzia w końcu się pojawi! :))
powodzenia życzę

MIŁEJ NIEDZIELI!

Cześć Kobitki:-)
Grill wczorajszy udany, dzisiaj odpoczywam. U nas temperatura w końcu spadła, jest 20 stopni, teraz da się żyć:tak:
Z dalszych wiadomości, to @ jeszcze nie ma, czekam.... Dalej boli mnie brzuch, a jak siedzę i się nachylę to po prostu rozrywa i ciągnie.

Tak na marginesie, ja tez chcę dołączyć do Was na NK:tak:

ZIZI- hejka i &&&&&&&&&&&&& zacisniete!!zaraz wysle Ci na PW moje dane i sobie pooglądaj i wyslij mi zaproszenie:tak:;-)
KINGA- ja za Ciebie tez trzymam &&&&&&&&& i w koncu mui sie udac;-)

ja brykam na pol dnia-bede wieczorkiem:tak:

reklama
dzien dobry

kolejna noc nieprzespana za mna :) ale sie dzielnie trzymam...

ciekawa jestem jak tam Sol.. ja tez szpitali nie lubie, wiec Ja doskonale rozumiem..chociaz,z drugiej strony tam sie Nia na pewno zajma i bedzie wszystko ok

jaewa- kawka Ci smierdzi??? hmmm.... podejrzane... ;-)
a cuda sie moja droga zdarzaja :D
zakupy jak zakupy.. kupilam w sumie sweter (juz na zime) taki szerszy troche bo mi sie spodobal w ciazowym sklepie..do tego 4 spodnice ze streczu... bede mogla je spokojnie nosic w ciazy i po tez :)

u nas pogoda sie zepsula.. az dziw bierze bo zwykle troce chlodniej bylo dopiero we wrzesniu.. jakies anomalia pogodowe sie zaczynaja :D wiatr jest ogromny ale dzieki temu czlowiek ma czym oddychac :)

chyba sie zdrzemne troche:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry