• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maggy Kochana dziekuje wiesz za co :*:tak:
Jak Ty sie czujesz? Mysle ze dobrze skoro bylas na zakupowych szalenstwach:-D
A z tym spaniem w ciazy to tak zawsze jest?

Ja sie teraz ciesze bo S nie bedzie mial zadnych wyjazdow przez ten miesiac a w przyszlym jedziemy razem wiec przytulanki beda szly pelna para :-D
Matko i corko jak mi libido skoczylo od odstawienia tabletek zgroza:szok: S bedzie biedny jak wroci:-D:-D:-D

U mnie juz wieczor wiec bede powoli sie zbierac
Do jutra moje zlote :)
r9ij3q.jpg
o5cgu0.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć foremki moje ulubione :tak:

Jak tam coś ciekawego się dzieje bo niestety nie jestem w stanie nadrobić - nie znoszę przy tej mojej niskiej ławie siedzieć :wściekła/y::wściekła/y:

Sol w szpitalu ??? co się stało ???

Ciekawe jak tam nasza Ewcia - świeżo poślubiona małżonka :-D

Co tam u Was kochane - u mnie leje i odliczam juz dni do urlopu i do końca I trymestru - w środę wreszcie wkroczę w II :tak:
Szkoda, że skasowałam NK no ale trudno :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny. :) Witam niedzielnie. :)

Mama
- czy tylko ja jestem taka "ciemna", że Twoich zdjęć nie potrafię znaleźć? ;)

My się powoli zaczynamy pakować na jutrzejszy 2-tygodniowy wyjazd. :)

witam i ja... Ala nie chce na podwórko wyjśc... siedzi mi na kolanach i tyle z tego... to weszłam zobaczyc co u Was ale widze, że spokój dziś...
odpoczynku i miłej niedzieli życze :)

czesc maran

jsorbek- to juz drugi trymestr , ja cie sole , ale to szybko zleciało .... ja też chce ;-)

mama - to fakt, jestem wesołkiem z natury i staram się być zawsze uśmiechnięta, przynajmniej tak mnie dużo osób postrzega ... co nie znaczy, ze nie mam dołków:-(, mam i to często, przeplatanych smiechem:-D, taka juz jestem, ale mysle, ze nie jedna z nas miewa dołki ...

zizi - hehe, no to rozpetałam burzę na nk, jesli chciałabys również dołączyc do moich znajomych, to będę prawdopodobnie jako ostatnia w dodanych znajomych u mamy ;-)

jaewa - libido powiadasz, oh biedny będzie ten Twój S. hehe:happy2: i dobrze !

Rosołek mi juz pięknie dochodzi, pachnie w całym domu, a ja zabieram się za pyzy :blink:

czesc kochane witam sie niedzielnie :):):):)
Sol- a to sie uśmiałąm z tej twojej siostry :):):):) niezły tekst .......
Mamcia - miłego dnia :):)
Aguś -wracaj tu szybciusio do nas :) teskno mi bez Ciebie :*
Ja jeszcze tylko dzisiaj i jutro i we wtorek wizyta nareszcie :):)

witam sie na chwilke-jedziemy zaraz do pierogarni-miejscowość za nami podobno super :tak:
KRAKOWIANKA- moje fotki sa na str 3157:tak:;-) pozdrawiam Cie!!

MARAN- czasem dzieco maja takie dni,ze tylko przylepienie sie do mamy im w glowie:sorry2:
SORBUS- hejka kochana!!!

narazie nie mam zadnego sms,ka od Sol,ale jak dostane to dam Wam znac:tak:

NAGAPALMA- czyli dobrze Cie opisalam-śmieszku nasz:tak::-)
PALLISSA- przykro mi ,ze @ przyszla,dzialajcie dalej:tak:

lece na obiadek:rofl2:

reklama
Witam się niedzielnie!!!!
MAMA - piekne zdjątka!!!!
PALISSA - przykro mi z powodu @...tulam!!!!
U mnie jakby nic... trochę ciągle kluje z prawej str, ale żadnych objawów na @...pewnie przylezie niespodziewanie jak w tamtym miesiącu - wredna @!!!!
ZIZI - mam nadzieję, że @ nie przylazła!!!! Doczytałam Kochana, że nie przyszła więc &&&&&&&&&&&&& za II krechy!!!! Ja tez mam podobnie - brzuch najbardziej dokucza jak siedzę....

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry