• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama - no no, dzieciaki masz kochane, a Ty pięknie wyglądasz. :D Kwitnąco!

My już po obiedzie, teraz próbuję domknąć nasz kiepski w tym miesiącu budżet... Niestety starania o dziecko są kosztowne (chodzi mi o wszelkie badania, które musiałam wykonać i leki, które zażywać muszę...).

Pallisa - przykro mi z powodu @... Ja w ogóle nie wiem, kiedy mam się mojej spodziewać. O_o Wcześniejsze cykle miałam ok. 31-dniowe, poprzedni: 40-dniowy. A teraz biorę luteinę, która m.in. ma cykl ma regulować, więc nie wiem, co z tego wyjdzie...

reklama
my juz po obiadku-wzielismy tez tarte malinowa na wynos i teraz dzieci biegaja na ogrodzie,Tomi robi kawe i zaraz zasiadamy na naszym pieknym tarasie pierwszy raz wypić kawke:tak:;-)

MONISIA,KRAKOWIANKA- dzieki za mile slowa;-):-)
MONISIA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśniete!!!;-)
KRAKOWIANKA- życze zeby udalo sie wszystko z kaską i zeby na wszystko co potrzebne starczylo:tak:
SZCZESLIWA- smacznego:tak::-)

MARCEPANEK- witaj kobietko-u nas dzis nie pada,ale wieje choc w sumie 20 stopni wiec nie tak żle:-pnarazie Sol nic mi nie pisala...

mama dzięki :tak:
A u nas pada i pupa grrrr:wściekła/y:
My też po obiadku i to już dość dawno. Gołąbki zapodałam i o dziwo młody szamał :-)
Ale cycochy mi zaraz wybuchną i nie wyspałam się przez nie.

Mama - na szczęście z budżetem udało mi się uporać. ;) Jest niezbyt dobrze, ale i nie jest źle, więc trzeba myśleć pozytywnie. :)

Kurczę, Monisia - przykro mi... :(

Marcepanek - wiem, że taki ból w piersiach naprawdę może dać popalić, ale pomyśl, że to objaw czegoś (a raczej KOGOŚ) naprawdę dobrego. :)

monisia ja mam taki podobny ,ale bardziej biały ciągnący i jak widać na suwaczku ciąża. Nie koniecznie ten śluz musi być objawem @
Mam nadzieję ,że Twoja @ nie przyjdzie i fasolka będzie.

Krakowianka no tak to pocieszenie ,ale dopiero po następnej wizycie jak serducho będzie stukało to już żaden ból i mdłości nie zakłócą tego :-)

MONISIA- wspolczuje ,jesli to @-moze nie koniecznie:sorry2:choc Ty najlepiej znasz swoj organizm:blink:tule...a kiedy masz termin @ na środe??

monisia ja mam taki podobny ,ale bardziej biały ciągnący i jak widać na suwaczku ciąża. Nie koniecznie ten śluz musi być objawem @
Mam nadzieję ,że Twoja @ nie przyjdzie i fasolka będzie.

Krakowianka no tak to pocieszenie ,ale dopiero po następnej wizycie jak serducho będzie stukało to już żaden ból i mdłości nie zakłócą tego :-)
Kochana - u mnie tez jest raczej taki ciagnący i kremowo-biały, a ostatnio w dzień @ miałam przezroczysty raczej i po jakimś czasie pokazała się w nim krew, a pózniej @ sie rozszalała na całego...
MAMUŚ - na środę kochana,tak!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry