reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisienka- witaj !!!!

Sol ma dalej problem z omdleniami.. lekarze jutro zdecyduja co dalej.. na razie nie jest kolorowo.. niestety..

tak sobie wypolerowalam podloge dzisiaj, ze nie wyrobilam na zakrecie i sie wywalilam.. na szczescie w miare przytomna oparlam sie na lokciu... caly zadrapany jest... ja to jestem udana :(

zaraz dzwonie do szpitala, zeby sie w koncu umowic na wizyte i badania, bo jeszcze tego nie zrobilam a minal juz tydzien :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MAMA kochana wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka szczęścia i spełnienia marzeń szczególnie tego jednego!!!!!

Lecę troche poczytać
Witam wszystkie babeczki :-):-):-)

Hej maggy dziękuję, ja tak pakuję pakuję i mam juz k..... dosyć.
sol trzymaj sie dzielnie u lez i odpoczywaj , wszystko będzie dobrze

SOL- dzieki za odp.
WISIEŃKA- hejka,dzieki za rozmowe;-)
MARYLKA- witaj na bb spowrotem:tak:
MONISIA- Mooonisia:-(tule Cie slonko-no dzis dzien smutnych wiesci:dry:niech juz sie skonczy:sorry2:
MARCEPANEK- n te mdlosci moglyby juz Cie opuscic:sorry2:

NIKA- dzieki :)) mam nadzieje ,ze chociaz u Ciebie beda dobre wiesci bo my tu dzis dzien doliny mamy :(

WISIEŃKA- nie zazdroszcze Ci tego pakowania i tak jak rozmawialysmy-zeby nastepna ptzrepowadzka byla juz na swoje!!! tego życze.

AGNIESZKA- witaj-no t tesciowa pozegnana :):):))

Ostatnia edycja:
Witam popołudniowo!
Widzę , że dzisiaj dzień złych wieści, niedobrze, niedobrze
monisia kurcze wredota jedna @ musiała zburzyć taki piękny plan. Tulę
sol dużo zdrówka i żeby Cię już nie męczyły te bóle.
mama KOCHANA MNÓSTWO ZDROWIA I MIŁOŚCI RESZTA SIĘ UŁOŻY!! KOLEJNE 18 LAT SKOŃCZONE!!NAJLEPSZE ŻYCZENIA I MARZEŃ SPEŁNIENIA ŻYCZĘ JA, CZYLI MARGOLCIA!!! pRZYTULAM NAJMOCNIEJ JAK SIĘ DA WIRTUALNIE!!!
wisieńka niestety "zbieractwo niezauważalne" dotyka mnóstwa osób-po to się jeszcze może przydać:-) Spokoju przy pakowaniu życzę.
marylka nika i inne kobity witam was gorąco w ten pochmurny dzień

Znalazłam chwilę żeby do was napisać- jupiiiii:-D

WISIEŃKA- noż qrna zawsze sie tego tyyyle uzbiera ,ze masakra a jak cos potrzeba to nie ma i trzeba kupic;-)to tak jak z ubraniami -niby cala szafa a nie ma sie w co ubrac tylko tu odwrotnie -wydaje sie ,ze jest niewiele a konca nie widac!!! cierpliwości życze!

jeszcze troche i bedzie po wszystkim:tak:ale za nim ...to troche nerwów stracisz:sorry2:

SOL- a ja mam brac ten Estrofem od 5 dnia cyklu przez 21 dni a od 17 dnia cyklu dolączyc luteine dowcipną!! potem 7 dni przerwy kiedy ma wystapić @ i znowu od 5 dnia cyklu brac i w 12 d.c. na usg.

MARGOLCIA- bardzo Ci dziekuje slodziaku!!WASZE WSPARCIE I DOBRE SLOWA SĄ NIEOCENIONE-CZUJE ,ZE NIE JESTEM SAMA Z PROBLEMEM-a to mi dodaje sil!!
co u Ciebie zalatana kobietko?? ściskam Cie!

Ostatnia edycja:
Poczytałam
MAMA rzeczywiście dziś doliny na BB:-( Tulę Cię bardzo mocno i wierzę że będzie dobrze, musisz się kochana uzbroić w cierpliwość i przejść tą kurację hormonalną... A rezultatem tego będzie 3 Maluszek!!!!
Zobaczymy co będzie u mnie - na razie nie myślę o tym.. M powiedział że jak nam jest pisane drugie dziecko to się pojawi w swoim czasie...

MONISIA przykro mi że wredna @ przylazła...

SOL nabieraj sił... trzymaj się zdrowo...

WISIENKA dopiero jak pakujemy to widzimy ile rzeczy mamy:sorry2: My jak się tu w Norwegii przeprowadzaliśmy to pakowania nie było końca:rofl2::rofl2: A nie wiem co to będzie jak będziemy się stąd zbierać do PL - chybaa TIRA wynajmę:szok::szok:
Cierpliwości kochana

MARGOLCIA witaj słoneczko:-):-) Fajnie że znalazłas czas na BB:-D:-D

NIKA- no qrcze dzis nie za dobry dzien w wiadomości:crazy:wszystkie liczymy ,ze jutro bedzie lepiej:sorry2:
a u Ciebie brat jeszcze jest??
ja nie mam wyjscia -bede brala te leki z nadzieje,ze sie uda choc pewnie kilka cykli minie zanim sie troche unormuje-ja musze miec cykle minimum 28 dni a @ chociaz 4 dni a nie tak jak teraz 1,5-2 dni bo to niedobrze:no: mam nadzieje,ze to pomoze i ,ze nie przytyje za duzo-bo to ,ze przytyje znowu to jest pewne:dry::dry:

MONISIA- jeszcze rz tule:sorry2:
HOPE- KIEDY ROBISZ TEN TEST-PILNIE POTRZEBUJEMY DOBRYCH WIEŚCI BO TE ZLE JUZ NAM USZAMI WYCHODZA!!!

reklama
Nie chce mi sie czytac, nic mi sie nie chce, spać mi sie chce.:baffled:
ide spac dziewczyny, jutro rano zerknę do Was ...

kolorowch snów

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry