reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAMA brat jeszcze jest:tak: Właśnie wczoraj mnie wyciągnął na zakupy:rofl2: Wraca z nami bo jedziemy do Pl samochodem więc jeszcze trochę musi tu posiedzieć:-)
A przytyciem się nie martw bo nawet jeśli to po porodzie zrzucisz:tak::tak:

reklama
NAGAPALMA- dobranoc:tak:
NIKA- no to troche braciszek u Was pogości:tak:mam nadzieje,ze bede miala mozliwość zrzucac te kg po ciąży:sorry2:
a Ty kiedy bedziesz czekala na brak @-za ile masz miec-to znaczy nie miec;-)

mamuś a ja mam i tak nadzieję ,że okaże się wbrew wszystkim normom iż zaciążyłaś. Bo kurde to nie sprawiedliwe i bo ja chce więc niech ten u góry sobie jaj nie robi i wszystkie kobietki tu zaciążycie.

A mdłości mam okrutne cały dzień. Wszystko mi śmierdzi wiem to głupie ,ale nawet moje perfumy:szok:

MARCEPANEK- no tak to jest z tymi zapachami:baffled:wspolczuje:sorry2:
a jak synek??lepiej sie czuje-juz Go nie czyści???
moje juz spia a my zaraz idziemy z TOMEM NA TARAS POSIEDZIEC I podumać co z tym wszystkim zrobić..

MAMA czekam do 9 sierpnia - może @ nie przyjdzie;-)

MARCEPANEK życzę żeby mdłości szybko przeszły:tak:

A mój M dostał głupawki i zamiast iść czytać bajkę Pati to się z nią wygłupia:rofl2: Ciekawe jak Ona zaśnie:sorry2:

mama Maciuś lepiej ,ale aż serce mi się kroiło bo zrobiłam mu normalne jedzonko ,a on wyciągnął z szafki suchą bułkę i ją cały dzień tak dzióbał. Nic innego nie chciał:-(
nika dziękuje.
Heh to córcia się wyszaleje i będzie dłużej spała :tak:

witam sie i ja wieczornie :):):) jestem wykończona :( na pocieszenie poszłam sie dzisiaj zapisać na kurs :) 2 sierpnia już mam spotkanie organizacyjne a od 9 sierpnia zaczynam sie szkolić na kierowce :):):)

NIKA- no to czekamy do 9 sierpnia- i tfu,tfu idz won @:-D:-D
szczesliwa- no i super i si-bedziesz miala prawko i bedziesz mobilną mamuśką-a co:tak:;-)
MARCEPANEK- dzieci czasem same wiedza co im potrzeba-dobrze chociaz ,ze cos jadl i ze juz lepiej:tak:to najwazniejsze...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry