Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
MAMA dzięki
MARCEPANEK Pati i tak zwykle śpi do 7 rana, choć czasem się budzi o 6 Dobrze że jest MiniMini i bajki Oj bidulek z synka ale dobrze że juz lepiej...
SZCZĘŚLIWA to będziesz kierowca-bombowca Super że idziesz na kurs - jak będzie Dzidzia to autko się przyda
AGNIESZKA hejka:-)
jestem z powrotem... odświeżyłam się i czuję się o niebo lepiej. jednak jak popatrzę za okno tak odechciewa się wszystkiego. I pewnie jutro nie pojadę rowerkiem do pracy bo leje ho ho ho
Nikuś - pewnie że sie przyda zawsze chciałam sie wybrać wiec jak mam okazje czemu nie
Ide po płatki i mleczko mniam mniam Aguś - dziekuje kochaniutka :*:* a pewnie ide poszaleć należy mi sie
Agusia witaj, dawno Cię tu nie widzialam. Fakt, ze malo mnie tu ostatnio ale Ciebie to już chyba prawie nie bylo... teściowa dała popalić??
U mnie ok poza tym okropnym deszczem i wcale nie zanosi się na to, by przestało. W sobotę mykamy na weselicho, za 2 tygodnie też weselicho. Imprez ho ho