reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MAMA dzięki:tak:
MARCEPANEK Pati i tak zwykle śpi do 7 rana, choć czasem się budzi o 6:dry: Dobrze że jest MiniMini i bajki:-D:-D Oj bidulek z synka ale dobrze że juz lepiej...
SZCZĘŚLIWA to będziesz kierowca-bombowca:-D:-D Super że idziesz na kurs - jak będzie Dzidzia to autko się przyda:tak:
AGNIESZKA hejka:-)

jestem z powrotem... odświeżyłam się i czuję się o niebo lepiej. jednak jak popatrzę za okno tak odechciewa się wszystkiego. I pewnie jutro nie pojadę rowerkiem do pracy bo leje ho ho ho :szok::szok::szok:

Nikuś - pewnie że sie przyda :):):) zawsze chciałam sie wybrać wiec jak mam okazje czemu nie :):):)
Ide po płatki i mleczko mniam mniam :P:P:P
Aguś - dziekuje kochaniutka :*:* a pewnie ide poszaleć :P:P:P należy mi sie :P:P:P

Agusia witaj, dawno Cię tu nie widzialam. Fakt, ze malo mnie tu ostatnio ale Ciebie to już chyba prawie nie bylo... teściowa dała popalić??
U mnie ok poza tym okropnym deszczem i wcale nie zanosi się na to, by przestało. W sobotę mykamy na weselicho, za 2 tygodnie też weselicho. Imprez ho ho :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

AGNIESZKA- witam ponownie:)
PYSIA- hejka-a u mnie caly dzien slonko i teraz tez mamy pogodny wieczor:)wspolczuje ulewy...jak tam nadal sluz jest?? :)

reklama
Aguś oooo to super...ale masz fajnie...no gratuluję i jak się czujesz z tym uczuciem?

mama hejka:)

za chwilkę wracam 10 min i będę z powrotem :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry