reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ZAPMARTA- witam ponownie kochana:tak:
SOL- przykro ,ze znowu musialas byc u lekarza...ja na twardnienie brzucha i skurcze bralam Fenoterol po pol tabl co 4 godziny-dzien czy noc-ale pomoglo i donosilam Dominika do terminu:tak:
trzymaj sie -bedzie si:tak:
NIKA- dziekuje za utulenie i papa dobra siostro!!;-)

Nikuś - to jest magia :) dobranoc :*
Mamcia - ja nawet nie potrafie tego opisać :) za każdym razem od początku ciąży mówie do mojego brzusia głaszcząc sie po nim .... wiele rzeczy ze kocham ze czekam już aż bedzie ze mna i że dziekuje za te piekne chwile które mi daje ..... ehhh i znów łza w oku szok :)
SZCZESLIWA- stajesz sie mamusią....teraz wszystko co związane z Twoim dzieckiem bedzie Cie wzruszac....

upsss-sorki ;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mamcia - wiem kochana :)
a tak właśnie chciałam zapytać ..... jak ide do innej przychodni gdzie jest mój ginek to z tej starej musze zabrać historie prowadzenia ciąży??? kule bo nie wiem

hejka!!!

melduje że żyje... za tydzień w piątek wracam do pracy. w sumie dwa tyg zwolnienia po szpitalu. przyznam, ze nie jest najlepiej. brak ochoty na kompa tego najpelszym dowodem. nawet nad morze w sierpniu mi się nie chce jechac, K dostal prace od dzis wiec choc to jedno rozwiazalo sie. ale inne problemy i obawy pozostaly:crazy:
ogolnie czuje sie do d... ale smecic wam nie bede,
co u Was?
Mama jak ten cykl? juz po działaniach?
Wisienka co z chatką? jeszcze we Wro jestescie? cos sie zmienilo?
Jak klepiemy nie idzie nadrobic dzionka w czytaniu czasem wiec wyczynem mega bylo by nadrobienie 2 tyg... wiec nawet nie probuje..
buziaki i pozdrowionka dla wszystkich

sol, rozumiem ciebie, bo też mam doła i różne myśli w głowie. Wierzę, że znajdziesz pracę swoich marzeń. Teraz mamy przystanek: dzieci i czas na macierzyństwo. Jak odchowamy to będziemy się realizować zawodowo. Mnie ominęła teraz fajna praca. Koleżanka przechodzi na inne stanowisko i to na którym pracowała byłoby dla mnie, ale wie o ciąży i mówi, że "przegapiłam", powiedziałam jej, że za to nie przegapię innych rzeczy...

sol nie martw się, myśl pozytywnie, odchowasz dzieci i będziesz się realizować.

mlodam, tulę mocno... i witaj. Brakowało ciebie.

mama, dziękuję słoneczko za ciepłe słowa.

mama - jutro poproszę moją internistkę o fenoterol bo nie mam jakoś ochoty mojego gina odwiedzać :-( A przyda mi się bo mam astmę oskrzelową i chwilami mi ciężko oddychać :-)

marta - może masz rację chociaż w tej chwili czuję się jak zamknięta w klatce - już 3 lata w niej siedzę i umieram śmiercią powolną :-(

mlodam - współczuję i przytulam :-(

mary - GRATULACJE :-D

Dobranoc wszystkim :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry