reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny!

Boże, jaka ja dziś jestem zakręcona! Malujemy mieszkanie, tzn. odświeżamy przed sprzedażą i latam z pędzlem cały dzień... UFFF! :-D

Mlodam - kochana, tak mi przykro z powodu Twojego maleństwa!... Tulę Cię z całych sił! Wiem, ze i Twoja kolej nadejdzie na dzidzię, modlę się tylko oby jak najszybciej. Ściskam Cię mocno!

Mary105 - gratulacje, mamuśka!!! :-):-)
Jeśli Mary105 zafasolkowała, to może i... Mary-beth? :-D:-D

Witam się wieczornie z Wami wszystkimi, kochane moje staraczki! :tak:

Słuchajcie - jak długo utrzymuje się śluz płodny? Zaczęłam się nad tym zastanawiać - u mnie był tylko w ubiegły wtorek przez cały dzien. I tyle... To jest w porządku?

reklama
mlodam kochana wierze że wam się uda
Lekarz ma racje zróbcie badania a potem starania zacznijcie.

Szczęśliwa25 fajnie że się zapisałaś na prawo jazdy :tak:To jest super sprawa Ja sobie nie wyobrażam nie mieć prawka i auta szczególnie że mieszkam na wsi.

mama no dopiero teraz bo zrobiłam teściora potem zaraz musiałam Zośkę kąpać z mężem pogadać a on w szoku że się udało:-D zresztą sama jestem w szoku:-D

Dzięki Mery-beth i za meila tez :)

Mama, Mary dzięki.

zostalam sobie w soli i robie segregacje rzeczy potrzebnych i tych co na smieci, trze przygotowac miejsce na za jakis czas jak ise przeniesiemy ;)
trza wykorzystac dobrze czas ;)

Ostatnia edycja:
mama nie, nie mijamy się co 2 tygodnie tylko drugi tydzień z rzędu :-(:-( jak mężulkowi zmian nie zmienią to w przyszłym tygodniu będziemy mieć taką samą... a ja jestem niedobra żona o, bo jak w tamtym tygodniu wracałam w nocy z pracy to mężulek na mnie czekal i godzinkę posiedzieliśmy i w ogóle :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i rowerek mi znosił do piwnicy i razem paluli a wstawał rano jak ja teraz, a ja wczoraj nie poczekałam na Niego :-(:-(:-( ale dziś chyba poczekam, bo jestem "głodna":-D a i w ogóle nie mamy kiedy zamienić kilku zdań ...i tylko co najwyżej w nocy....

Mlodam
słoneczko cholernie mi smutno z Twojego powodu :-(:-(:-( wcale nam nie wszczepiasz pesymizmu. Po prostu teraz jesteś dla nas najwazniejsza i musimy Cię mocno wspierać, żeby pojawił się uśmiech na Twojej ślicznej buźce ;-);-);-) a od czego się to zaczęlo że stracilaś maleństwo?? :(((

reklama
Dzięki Mery-beth i za meila tez :)

Zobaczysz, uda się. Czasem tylko trzeba dłużej poczekać... Ściskam kciuki (dziś tylko jeden bo maluję cały dzień) i ślę masę nowych &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pozdrawiam Cię serdecznie! :*:*

Mary105 - to miał mąż niespodziankę! :tak:

Mama - uda sie i Tobie, kochana! :tak::tak: W sumie może i dobrze nie jeździć na USG, a zdać się na żywioł... Znasz świetnie swoje objawy, fizjonomię, więc wiesz, kiedy nadchodzą sprzyjające dni, i wówczas męcz męża! :-) Niejedna by ci wiedzy na tematy cyklowo-płodnościowe mogła pozazdrościć (a ja to już w ogóle! :-D)! :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie!

I dla Was wszystkich: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry