reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary beth może to w ogóle czas na fasolki "mary" więc pewnie i Ty się zalapiesz :-D:-D:-D witaj

reklama
Witam wieczornie.

Mary co za cudowne wieści!! To teraz pociągnij za sobą mnie i drugą mary i pozostałe staraczki :-) Gratulacje!

Sol teraz pewnie targają i mówią za ciebie głównie hormony, to zrozumiałe. Dziecko malutkie, wczesne macierzyństwo to bardzo krótki okres w naszym życiu. Ja po 4 latach z dzieckiem wróciłam do życia zawodowego, znalazłam zajęcie i po 4 latach znowu miałam dosyć i zatęskniłam za pobytem w domu. Nic straconego, jeszcze wszystko przed toba. Jesteś bardzo młoda i masz dużo czasu. Ciesz się latami które zostały ci dane, w perspektywie czeka cię wiele, wiele lat pracy i jeszcze zatęsknisz za tym co masz teraz. Wiem co mówię :-)

Mama widzę, że nie muszę się spieszyć z testowaniem, Mary na razie musi wystarczyć ;-)

pysia jak bylam na usg to mozna bylo podejrzewac ze cos nie halo, ale lekarka kazala pryzjsc za tyg, ze jesli owu sie przesynela to jest czas aby sie pojawilo. poszlam za te dwa tyg i nadal nic nie bylo, pecherzyk rosl odpowiadal tygodniom od OM tyle ze nie było płodu. Trakrowane to jest jako kolejne poronienie... tzw. puste jajo plodowe. hcg rosło, dzidzi nie było ehhh.

Łapcie :-) Moje pierwsze fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mary beth a kiedy kolej będzie na pysie? :-D:-D:-D
ewcia a moje piersiątka stoją w miejscu.... :-):-):-) dobrze że są push-upy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
mlodam eh biedulko Ty moja :( kurde okrutne to zycie jest dla kobiet, które chcą a nie mogą mieć :(

MARY-BETH- dziekuje Ci Myszko:tak::-):-)
PYSIA- badz dobra żonka i poczekaj dzis:tak:

MAGGY- dzieki za komentarze na NK:tak:;-)

KOCHANE ja dzis wstalam o 6.00 zeby sie wyrobic do ginek wiec padam i ide sie polozyć. do jutra slonka moje i raz jeszcze dziekuje za pamiec dzis i za meeega wsparcie Wy moje E-PRZYJACIÓLKI:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
karalichy!!! :):))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry