reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam wieczornie
młodam tule Cie kochana... tak mi strasznie przykro...

mary a Ty nas dziś przetrzymałas z tymi wieściami... gratuluje serdecznie i bardzo sie ciesze :)

ja lece pod prysznic...

reklama
O żesz kurczę... Właśnie postanowiliśmy, ze malujemy... całą chate... :szok::szok: Ojjejjjju... To bedę z tym pędzlem latała do końca tygodnia chyba... :-D:-D Nic to... A tymczasem mówię dobranoc, bo musimy tu skończyć i potem padnę chyba...

Buźki!

No i pouciekały.
mlodam tulę Cię słońce ,teraz powoli trzeba uczyć się na nowo żyć normalnie...wierzę ,że dasz radę.
marry cały dzień czekałam na tą wiadomość piękne krechy.
Teraz trzeba nam takich wiadomości.
Mykam spać bo się zasiedziałam przed TV...

Dzien dobry
nie spie od ponad 2h :( na nastepna noc chyba sobie zafunduje cieple mleko. Moze pomoze ;)

MAry- Gratuluje II kreseczek!! Super wiadomość!! Ogromnie się cieszę;) pewnie dalej w szoku jesteś, co?

Młoda- wiem, ze ciezko ale teraz czas na walke o bobasa. Tutaj dostaniesz wsparcie na 100%

mama- to co? Dzisiaj juz lepiej mAm nadzieje I do dziela;)
pozytywne nastawienie działa cudA!
A jeśli chodzi o cuda to ja dzisiaj po południu plyne na Gozo m.in. do Sanktuarium Ta'Pinu i pomodle się za nas wszystkie. Chociaż zagorala katoliczka nie jestem bo nie lubię księży to modlitwa mnie jak najbardziejiej przekonuje.
No to się wywnetrznilam ;)

A gdzie jaewa? Już powinna tu być :D

jakie nudy są w nocy to szok! ;) pojadlam już krakersow, rogalika z czekolada..ale chce mi się mleka..a w domu nie ma...

Maggy Kochana witaj :) Jestem, jestem ale tylko dzisiaj podczytywalam...;-):P
Nie mam jakos weny do pisania,mam lenia. U nas pada caly dzien i jest zimno....
Biedna znowu problemy ze spaniem? Moze herbatka z Melissy pomoze?:-p
Za mnie tez sie pomodl...Pliss:tak:

Mama sciskam Cie od rana!Jak tam humorek? Pamietam jak pisalas ze nie bebdziesz jezdzila na zadne monitoringi w tym miesiacu....A moze tak jak byscie dzialali bez wiedzy co sie dzieje i stresu i moze by sie udalo wczesniej? A tak widze Kochana ze tylko te czeste wizyty u ginka Cie podlamuja:-( Uda Ci sie wierze w to ale moze za bardzo sie nastawiasz za kazdym razem? Buziam Cie:*

witam sie środowo-pochmurnie u nas i szaro....kawka pieknie pachnie i troche stawia na nogi-dzieci wstaly o 7.15 a w taki nijaki dzien pospalabym dluzej:eek::eek: no nic,dobrze,ze ne wstaly wczesniej;-)

MAGGY- WSPOLCZUJE BEZSENNOSCI,ja tez to przechodzilam tyle ,ze pod koniec ciązy...

JAEWA- no mialam miec bez monitoringu,ale jak mi gin napsal sms'a ,ze mam w sobote przyjechac to pojechalam i w sobote mnie zapytal czy we wtorek wlece zobaczyc czy w lewym pekl no to wlecialam i chociaz wiem na czym stoje bo tak znowu bym sie rozczarowala w przyszla sobote a tak -poplakalam wczoraj i zbieram sily na nastepny cykl-niestety przy wspomagaczasz trzeba monitorowac-zeby wiadomobylo ile pecherzykow jest i czy pekaja czy sie robia torbiele,a ze ja mam sklonnosc do torbieli to:confused2:...

teraz sam widzial ,ze sie zalamalam i dlatego te leki ktore teraz bede brac mam sobie jeden cykl darowac z monitoringiem bo to lek na lepsze endo i wydluzenie cyklu ,nie na owulke...
no nic w nastepnym cyklu bedziemy walczyc i jak zawsze liczyc ,ze sie uda...

pozdrawiam wszystkie lejdis:-D
dzis mi troszke lepiej...narazie czekam na @ a potem bede myslec:sorry:

czesc dziewczynki - dobrze ze zadzwoniłam do tej przychodni dzisiaj i co zaraz mnie krew zaleje :/ pani mi powiedziała ze pan doktor mnie dzisiaj nie przyjmie bo ma dużo pacjentek i mam przyjsc rano jutro nosz k.....a wiecie co to sa jakieś kpiny ..... jutro nawet nie zadzwonie przyjade i choćby nie wiem co wepchne sie do niego na siłe ..... jezu rozniesie mnie zaraz ........

reklama
Hej:)
Znowu juz skończylam kawusię zanim doczytałam:))

Mamuś jeszcze orzechy i czerwone winko na endo dobrze działają:) Ja przed wzięciem clo zaczęłam mieć problemy z endo i się podłamałam bo przecież clo jeszcze je dodatkowo "upośledza" i zaczęłam z orzechami i winkiem. I wyobraź sobie pierwszy cykl z clo i endo 11mm przy owulce:)) Albo mi clo poprawiło albo te orzechy. No na zmianę z migdałami:)

No i walczcie... bo co innego pozostało?? Poddać się nie można:no:

Jaewa u nas tez pochmurno i deszczowo:(( I tez jakoś weny brak do czegolowiek...

maggy to ja tez poprosze o słówko o mnie:) Bidulko wiem jak to jest jak coś się chce w nocy a tu dupa bo nie ma i nie ma gdzie kupić....

Sol mam nadzieję że juz lepiej. Życie zawodowe jeszcze zdążysz sobie poukąłdać! Młoda jesteś! Ja mam 28 lat. Od kilku lat pracuję i zawsze praca była najważniejsza... Ale żeby było śmieszniej to pracuję ciągle gdzie sindziej, fakt zawsze biurowe ale nie mam jakiejśc wąskiej specjalizacji... A teraz sobie myślę że po co to wszystko??? Od prawie 2 lat walczę o dzidzię i praca już jest mniej ważna... Żałuję że nie zrobiłam odwrotnie, najpierw dzieci a potem praca... teraz miałabym odchowane i zajęłabym się tylko pracą...

Mlodam tulam mocno. Nawet sobie nie wyobrażam jak strasznie się czujesz... I niestety dla osbób, które już mają jakieś przejścia za sobą dwie krechy to zawsze najpierw jest strach... I ciężko go przełamać...
Ja też się boję, że jak się uda to znowu będzie cp... i to będzie pewnie moje dominujące uczucie dopuki nei dowiem się gdzie jest dzidzia...

Ewcia bardzo ladne podejście... chciałabym też do tego dojrzec, żeby się cieszyć każdą chwilą ciąży... Ale teraz wspomnienie mojej poprzedniej radości, tylko jeszcze bardziej boli...

Kurcze dziewczynki pomocy.... Jakas infekcja albo cós mi się przyplątalo... wiecie gdzie.... piecze jakcholera... i taki bialy śluz i dużo go...nic poza tym. Mój ginek już nie ma wizyt tylko usg a ja mam termin na piątek... Kiedys pisałyście cos o jakichś maściach czy czyms takim...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry