reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SZCZESLIWA- NO wiecie co!!!!! [FONT=&quot]
o015.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT]
faktycznie kpiny!!! niedenerwuj sie kochana,w kocnu sie dostaniesz-a nie moze Cie juz dzis zapisac ,zebys miala termin na jutro tylko jeszcze kazala dzwonic??

reklama
mamcia - kazała mi przyjść przyjsc jutro i tyle ..... powiedziałam jej to pani wczoraj nie wiedziała jak dzwoniłam ?????ze jest tyle pacjentek ???
wszedzie sie trzeba użerać .... jutro sie mnie nie pozbedzie i koniec ... wejde na chama i nie ma zmiłuj sie ..... a potem sie dziwia ze ludzie narzekają na służbę zdrowia ....:/ jestem już tak oburzona ze jak sie wkurze to zmienie lekarza bo nie bede co dwa tygodnie walczyc z pania z rejestracji ......

Hej:)
Znowu juz skończylam kawusię zanim doczytałam:))

Mamuś jeszcze orzechy i czerwone winko na endo dobrze działają:) Ja przed wzięciem clo zaczęłam mieć problemy z endo i się podłamałam bo przecież clo jeszcze je dodatkowo "upośledza" i zaczęłam z orzechami i winkiem. I wyobraź sobie pierwszy cykl z clo i endo 11mm przy owulce:)) Albo mi clo poprawiło albo te orzechy. No na zmianę z migdałami:)

No i walczcie... bo co innego pozostało?? Poddać się nie można:no:
MONIA- to faktycznie mialas piekne endo-moje wczoraj mialo 4,5mm:-(szalu nie ma...
a jakie orzechy jadlas??wloskie,laskowe,fistaszki????moze glupie pytanie ,ale ja za orzechami nie przepadam i jem raz na jaaakis czas:sorry:
co do infekcji to kup sobe w aptece masc Clotrimazolum-4zl i bez recepty i na pieczenie na bank pomoze:tak:
fajnie bylo Cie zobaczyc na NK- i pewnie ,ze sie nie poddamy ,mimo ,ze wciaz pod gorke i wiatr w oczy.... [FONT=&quot]
r020.gif
[/FONT]

Witam się porannie - moja wczorajsza wyprawa do gina finał miała dzisiaj - mam tak powiększony węzeł chłonny po prawej stronie przy krtani że przełykać nie mogę :wściekła/y: O 4 zaczął mnie boleć :-(

maggy - też mam bezsenne noce i pobudki po 3-5 razy w nocy :-(

monia - pewnie masz rację ale wiesz ze babie nie dogodzisz :-D

Spadam do lekarza bo się dowiem co z tym kręgosłupem i popłaszczę się o fenoterol :-p I niech mi coś da na tą krtań :-(

Monia, Maggy, Mama wybaczcie ze ja tak dzisiaj z doskoku ale S wrocil z wyjazdu i faktury robie:tak:

Mama przepraszam nie wiedzialam ze ginek sam do Ciebie dzwonil.... W przyslzym cyklu trzymam &&&& za Ciebie!!!! :tak:

Monia masc na swedzenie nazywa sie CLOTRIMAZOLUM i jest w masci i czopkach...Czopki lepsze ale wydaje mi sie ze to lek na recepte kiedys byl...Teraz nie wiem :-(

Maggy sciskam Cie mocno z rana;-)

Mama, Jaewa dzięki:) zakupię sobie maść:)

Mama zwyczajne orzechy laskowe. Mi po nich strasznie niedobrze ale jem, tak paczkę co 2 lub 3 dni a wieczorkiem co jakiś czas winko:). Migdały też jadłam. Ja przed wzięciem clo mialam endo przy owulce 4-6mm. A wogóle przed zaczęciem powaznych starań tak średnio po 12mm. I nie wiedziałam czemu od początku roku się tak popsulo... A teraz jest ok.

reklama
jaewa- no cos Ty slonko-nic sie nie stalo....poprostu przy lekach tak jest-to i tak w tym cyklu bylam tylko 2 razy bo bylismy nad morzem:tak:
szczesliwa- pewnie idz sie polozyc i uspokoj sie ,zebys jutro nie wybuchla-juz wspolczuje tej babie:-D:-Dpoglaszcz sie po swoim pieknym brzuszku:tak:;-)

monia- no sprobuje z tymi orzechami-laskowe to jeszcze jakos wytrzymam;-)a to sie je w pierwszej fazie cyklu czy przez caly cykl?? a Ty nadal na Clo,ktory to juz cykl???

SOL- daj znac po lekarzu i zycze,zeby dali fenoterol-wtedy bedzie si!!

EWCIA- witaj...nie no ,sama nie-masz jeszcze nas:)) ale fakt-ledwo zostalaś żonką a tu juz slomiana wdowa na 3 dni...buziaki z rana!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry