reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monia- na każdą z nas przyjdzie czas kiedy dojrzejemy do takiego podejścia... :*
A do pieczenia, to tak jak Mama pisała maść (coć mi pomagały tabletki) + tantum rosa

Szczęśliwa- pi*** jedne!!!

Sol- Ty to masz... :((

Mama- no tak mam jeszcze Was :))
jakoś tak smutno samej w domku :((
ale niestety- firma sama się nie poprowadzi,
jak to K. powiedział koniec przyjemności i trzeba powrócić do rzeczywistości...
ale odrobimy to sobie :))))))))

Jaewa- tabletki CLOTRIMAZOLUM w dalszym ciągu są na receptę

Ostatnia edycja:
reklama
Mama ja jem na początku cyklu tak do owulki...

A ja tak na clo jeszcze :(( Trzeci cykl bo poprzednie dwa zmarnowane bo owulka z tego jajnika bez jajowodu:(( Mam nadzieję że się ruszy wkońcu ten co trzeba! W piątek zobaczę czy cosik widać. A potem uropik:)) Może się uda...

szczęśliwa głupie baby! Jutro się nastaw bojowo i do dzieła:)))) Ale kurde ja nie rozumiem czemu one takie wredne są...

Ewcia jeszcze masz nas:)) To nie to samo ale też dobre:)

EWCIA- do piatku szybko zleci:tak:zagadamy Cie i nawet sie nie obejrzysz a K. bedzie stal w drzwiach;-)caly steskniony z [FONT=&quot]
a200.gif

[/FONT]

Mama, Monia- :)) jesteście normalnie Kochane :*
No, mam nadzieję, że szybko zleci :))
jutro to będę cieszyć oczy mojego Dziubaska pomniczkiem...
no i potem tylko piatek do popołudnia :)) chyba, że K. zrobię gołąbki, to też zleci :))

A ja dziś 29dc :/ jutro pewnie @ przylezie...

MONIA- no tak myslalam ,ze do owulki,ale wolalam zapytac:))i zycze Ci calego serca,zeby w koncu owulka byla z tego jajnika gdzie jest jajowod i czekamy na wisci w piatek-masz od nas calą armie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& [FONT=&quot]
c015.gif

EWCIA- NIE,NIE, MY TU @ NIE CHCEMY I ZA CIEBIE TEZ ZACISKAM &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&& ZYBY NIE PRZYSZLA [/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
Mamuś- jesteś Kochana, ale niestety ona przylezie...
wiem, że się nie udało...
Nie tym razem, to następnym...
wiem, że zajście w ciążę nie należy do łatwych i nawet się nie nastawiam... choć nadzieja się tli :))
ale nie w tym miesiącu ;)

Ostatnia edycja:
ewcia- OJ TAM ZARAZ... wczoraj byl smutny dzien ,dzis musimy miec troche wiecej nadziei:) jak przyjdzie to bedziemy sie smucic z Toba a narazie zaciskamy kciuki [FONT=&quot]
c014.gif

BUNIA- wstawaj i pisz jak sie dzis czujesz??? buziaki!!
[/FONT]

mary - gratuluje !!!
czesc mama, jak tam po urodzinkach ? Pogoda u nas jest paskudna dzisiaj, ale to pewnie wszedzie i dobrze, troche podleje ziemie, łikend ma byc ładny, może pojedziemy z M. na wieś ... sie zobaczy ... Szczęśliwa chyba u gina dzis ? a nie mam weny i te cholerne jelita ... za co ??????????????:-( ewcia - czesc !

NAGAPALMA- cześć slonko,jak tam Twoja grzywka???;-)szkaoda ,ze te jelita caly czas Cie trzymaja:-(wspolczuje...

SORBUS-TY sie rano witalas-mam nadzieje,ze szybko sie ograniesz z pracą i wlecisz do nas!!:-D

reklama
Mama, Monia- :)) jesteście normalnie Kochane :*
No, mam nadzieję, że szybko zleci :))
jutro to będę cieszyć oczy mojego Dziubaska pomniczkiem...
no i potem tylko piatek do popołudnia :)) chyba, że K. zrobię gołąbki, to też zleci :))

A ja dziś 29dc :/ jutro pewnie @ przylezie...
hej do mnie tez jutro @ powinna przyjść ale nie wiem czy mi sie cykl teraz nie wydłuży po tych lekach na prolaktyne no zobaczymy

Mamuś- jesteś Kochana, ale niestety ona przylezie...
wiem, że się nie udało...
Nie tym razem, to następnym...
wiem, że zajście w ciążę nie należy do łatwych i nawet się nie nastawiam... choć nadzieja się tli :))
ale nie w tym miesiącu ;)
haha mam to samo :)

dziewczyny ja Was nie nadrobie ani nie mam kiedy ani nie mam sił coś mie bierze mam katar i głowa boli ale własnie pije herbatke z cytruna i miodem - wczoraj wybieranym przez dziadka babcie i mame :) świerzynka :):)

a tak wogule to dzień dobry i prosze o mocne zaciśnięcie kciuków :) bo musze kasiory uzbierać a teraz koniec m-ca i jest cięszko :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry