reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama a prosie prosie - wiem wiem prosi to sie świnia :):):) co prawda z gilem do klawiatury siedze ale jak widzisz tusz przed @ a chumor dopisuje :) więc niezły jest ten niepokalanek (zioło z którego zrobione sa te teabletki) :):):):):):) a Ty kupiłaś ??

reklama
MARYLKA- narazie nie kupilam bo w poniedzialek wybieram sie na badanie krwi na prolaktyne;-)Zuza na 3 tyg w sierpniu idzie do przedszkola to od poniedzielku bede tylko z Domisiem i sobie skocze-wynik pewnie bedzie w ten sam dzien i wtedy zobacze co dalej-zadzwonie z wynikiem do ginek i sie kaze....
to jak ja mam powyzej 60 kg(bo 68,69...:szok:) to tez musialabym brac 2:crazy: ale jak bedzie trzeba to bede brac:sorry:

MONIA- pewnie,ze Ciebie tez zapisujemy na maj:):):))
MARYLKA- zdrowka życze-taka pogoda ,ze pewnie sie zacznie niedlugo z chorobami ;/

Ostatnia edycja:
mama ja waże 69 wrrrrrrrrrrrrr a moja mama 60,04 wrrrrrrrrrredna jedna :):) a z czego badają tą prolaktyne ?? z krwi ?? a miałaś skierowanie ?? kurcze a ten mój mi powiedział ze to peno prolaktyna i żebym brała napewno nie zaszkodza - ech lekarze

hej monia :) tak tak ty tesz na maj :)

a co tu tak pusto ??

Dziewczyny, witajcie. :)

Pozdrawiam z polskich Tatr. :) Leje u nas od 3 dni jak z cebra!

Czy mogę prosić o jakiś skrót? ;) Myślę o Was ciepło, ale mam "wybiórczy" dostęp do internetu, niestety...

Witam dziewczyny :-)

Dzisiaj widzę już bardziej pozytywnie, to fajnie :-)

Przyszłam poczytać i raport złożyć ;-) Dzisiaj mija 24 dzień cyklu, 14 dzień od dni płodnych. Ponieważ mam nieregularne cykle postanowiłam dzień testu przesunąć z 28 na 31, tak będzie bezpieczniej, więc test wychodzi dokładnie w środę 4 sierpnia.

Z objawów niezmiennie śluz (przezroczysto-biały), temperatura powyżej 37, piersi bez zmian, czyli wielkie i bolesne.

Nie boli mnie brzuch, czasem tylko ciągnie i jajniki, w ogóle nie czuję się na miesiączkę więc pozostaje mi czekać.

A jak się nie udało (tfu tfu) to dopisuję się do majówek!

A i nad morzem piękna pogoda :-)

Witajcie laski mama ,marylka ,hope ,sorbek ,krakowianka ,maran-atha i wszystkie które pominęłam:tak:
hope
a już myślałam ,że dziś będziemy mieli następne dobre wieści po marry wczorajszym teście. No ale i TY postanowiłaś nas przetrzymać ;-)
mama TY babo nas tu zawsze pouczasz ,żeby się nie nakręcać nie świrować itd. Ten monitoring był niepotrzebny bo tylko Ci humor popsuł. Następnym razem któraś z BB będzie Cię pilnowała w domu:-D
krakowianko ja pamiętam tylko ,że: marry ma pozytywny test ,dwie grube krechy str 3228!!!
monisia niestety dostała @.
mama ma ciężkie dni [monitorowała] i niestety pęcherzyk zmalał:-(

A ja to coraz bardziej mam mdłości i pocieszam się tym ,że Fasolcia Nikolcia rozgościła się na dobre.
Jeszcze równy tydzień do wizyty u gina.

HOPE, no to trzymam kciuki za Ciebie :) a Ty potrzymaj też za mnie... Mam nadzieję, że i nam się udało... No i zazdroszczę Ci tej ładnej pogody, bo u nas tragedia. ;) No ale kto powiedział, że i w deszczu góry nie mogą być piękne? :)

Mary105 - gratulacje!!! :D

Monisia, przykro mi, że @ przyszła...

Mama - niestety nie mam jak szczegółowo doczytać, co się u Ciebie dzieje, ale ciepłymi myślami jestem... :*

Marcepanek
- dzięki za skrót :) no i mam nadzieję, że Twoja wizyta u gina szybko przyjdzie. :) I że usłyszysz serduszko. :)

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry

aż wstyd, ale dopiero wstałam i siedzę przy kawusi. do domu zlądowałyśmy z koleżanką o godz 6!!!

wybawiłam się za wszystkie czasy!! aż teraz zakwasy mam, a łeb to już wogóle pęka. jak kawa nie pomoże, to idę po klina do lodówki

mary gratulacje!!! zdrówka i szczęścia na najbliższe miesiące!!

marylka słoneczko ty moje kochane dziękuję ci bardzo. doczytałam że castagnusa bierzesz. ja też brałam, ale tak sama od siebie. drogie to cholerstwo u ciebie!! u mnie kosztuje 12zł za opakowanie, więc wychodziło 24, bo ja też powyżej 60kg więc musiałam mieć 2 tabletki. pozaglądaj jeszcze po aptekach, a jak nie znajdziesz tańszego, to zawsze ja ci moge wysłać

szczęśliwa fajnie, że jesteś zapisana na kurs!! tylko pamiętaj, jak sol napisała, że muszą ci dać adapter do pasów. chyba że sobie np. kupisz, bo jeździsz autem jako pasażer. zawsze to bezpieczniej, niż wogóle pasów nie zapinać. podaję ci link, gdzie możesz kupić- http://www.marko-zabawki.pl/sklep/sklep2.php?szukaj=1&view=produkty&szukanie=&submit_szukaj=Szukaj

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry