Marcepanek
Fanka BB :)
Bunia he he no to zaszalałaś ,ale dobrze jest trzeba się odstresować i wyluzować czasem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzień dobry
aż wstyd, ale dopiero wstałam i siedzę przy kawusi. do domu zlądowałyśmy z koleżanką o godz 6!!!![]()
wybawiłam się za wszystkie czasy!! aż teraz zakwasy mam, a łeb to już wogóle pęka. jak kawa nie pomoże, to idę po klina do lodówki
mary gratulacje!!! zdrówka i szczęścia na najbliższe miesiące!!
marylka słoneczko ty moje kochanedziękuję ci bardzo. doczytałam że castagnusa bierzesz. ja też brałam, ale tak sama od siebie. drogie to cholerstwo u ciebie!! u mnie kosztuje 12zł za opakowanie, więc wychodziło 24, bo ja też powyżej 60kg więc musiałam mieć 2 tabletki. pozaglądaj jeszcze po aptekach, a jak nie znajdziesz tańszego, to zawsze ja ci moge wysłać
szczęśliwa fajnie, że jesteś zapisana na kurs!! tylko pamiętaj, jak sol napisała, że muszą ci dać adapter do pasów. chyba że sobie np. kupisz, bo jeździsz autem jako pasażer. zawsze to bezpieczniej, niż wogóle pasów nie zapinać. podaję ci link, gdzie możesz kupić- Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowl
Bunia he he no to zaszalałaś ,ale dobrze jest trzeba się odstresować i wyluzować czasem.

a to ,ze bateria slaba no i masz-bezczelnie w pol slowa mi sie rozlączylo
ale odbijemy sobie;-)

no to sie usmialam-bezcenne