reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Marcepanku nie pozostaje ci więc nic innego jak podczas wizyty u ginekologa za tydzień poprosić o leki na nudności. Chociaż wskazaniem są stałe wymioty, jeszcze nie nudności, wiem, że są medykamenty na receptę dla wyjątkowo cierpiących ;-)

dzień dobry

aż wstyd, ale dopiero wstałam i siedzę przy kawusi. do domu zlądowałyśmy z koleżanką o godz 6!!!

wybawiłam się za wszystkie czasy!! aż teraz zakwasy mam, a łeb to już wogóle pęka. jak kawa nie pomoże, to idę po klina do lodówki

mary gratulacje!!! zdrówka i szczęścia na najbliższe miesiące!!

marylka słoneczko ty moje kochane dziękuję ci bardzo. doczytałam że castagnusa bierzesz. ja też brałam, ale tak sama od siebie. drogie to cholerstwo u ciebie!! u mnie kosztuje 12zł za opakowanie, więc wychodziło 24, bo ja też powyżej 60kg więc musiałam mieć 2 tabletki. pozaglądaj jeszcze po aptekach, a jak nie znajdziesz tańszego, to zawsze ja ci moge wysłać

szczęśliwa fajnie, że jesteś zapisana na kurs!! tylko pamiętaj, jak sol napisała, że muszą ci dać adapter do pasów. chyba że sobie np. kupisz, bo jeździsz autem jako pasażer. zawsze to bezpieczniej, niż wogóle pasów nie zapinać. podaję ci link, gdzie możesz kupić- Sklep internetowy MARKO : zabawki rozwojowe , interaktywne , dla niemowl

Bunia he he no to zaszalałaś ,ale dobrze jest trzeba się odstresować i wyluzować czasem.

w sobotę czeka nas kolejna impreza. tym razem zaczynamy w domu a potem zaczynamy rundkę po nocnych klubach. najlepsze będzie to, że mamy kierowców, a kluby to będą z całego śląska chyba!! oj, tak szalałam jak miałam 17 lat!!

trochę się staro czuję, bo np. wczoraj dużo było takich 16-18 latek, więc miały nas za niewiadomo jakie bóstwa (pamiętam jak ja miałam tyle lat, a dziewczyna 23 lata wydawała mi się taką super laską, dorosłą i wogóle- no to miałam okazję się przekonać, jak to jest być taką laską. nic nadzwyczajnego)

a ten chłopak, co tak do dziewczyny powiedział, to wogóle taki jajcarz i za każdym razem jak się odezwał, to się tarzalismy ze śmiechu. normalnie komik jakich mało- na wszystko gotowa, zabawna odpowiedź. prawie jak ja

kurna tyle sie napisałam i mi znikło tylko cytat mi chyba wklepiło albo coś pochrzaniłam :(

więc raz jeszcze ale w skrucie:

marcepanek hejka :)

bunia JESTEM Z CIEBIE MEGA DUMNA I TRZYMAM KCIUKI I CI KIBICUJE MEGA MOCNO

mama no zastanawiałam sie czy tesz badania nie zrobić ale jak jusz biore 1 miesiąc to bez sensu pobiore jeszcze 2 m-ce i zobaczymy - ciekawa teraz jestem jaki długi cykl teraz będe miała ??

HA! Juz jestem-drozdzowka zakupiona,zaraz zrobie kawe i si! u mnie znowu pada-matko i corko!!!!

EWCIA- tak mi cos pikalo w telefonie ,ale myslalam ,ze to sms mi ida:-D:-D:-Da to ,ze bateria slaba no i masz-bezczelnie w pol slowa mi sie rozlączylo:eek:ale odbijemy sobie;-):-D:-D

BUNIA- :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno to sie usmialam-bezcenne:rofl2::rofl2:

MARCEPANEK- ja mialam mega mdlosci jak bylam w ciąży z Domisiem(bo z Zuza wymiotowalam jak kot!!!! ) i mi tez nic nie pomagalo-a najgorsze,ze to wcale nie byly poranne mdlości tylko calodzienne-wspolczuje Ci-trzeba to przetrzymac-powiedz ginek-moze cos zaradzi:sorry:

reklama
ewciu nie doczytałam Twojego posta. Więc odp mi to nie pomaga zbytnio zjedzenie przed wstaniem.
W ciąży z Maciusiem był ten sam problem. Normalnie jak jeszcze dojdą regularne wymioty to koniec ,ale tym razem wiem ,że są jakieś leki i jeśli będzie problem z jedzenie to dopiero wtedy zgłoszę się po coś do Gina.

Dzięki dziewczyny normalnie z wami zawsze jest lepiej:tak:
Mam do was głupie pytanie. Jak to jest z tym CC bo ja jestem mega wąska w biodrach nie mam nawet 70cm (coś koło 66cm namierzyłam)Urodzenie Maciusia dla mnie było koszmarem i mimo ,że był bardzo malutki męczyłam się strasznie.
Co jeśli następne dziecko będzie większe? Choć ja znów jestem nastawiona na poród w wodzie z tym ,że wtedy mi nie pozwolili....

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry