reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Krakowianka ;-)
Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na mdłości?
bunia cieszę się ,że humorek dopisuję :-D
Ja nie byłam na imprezce ,a z młodym do 9.40 spaliśmy i się nawet wyspałam.

Ostatnia edycja:
reklama
Rozmawialam chyba godzine z nasza Ewcia:szok::szok::szok::szok:az mnie ucho boli-Ewa kom.mi sie rozladowala:eek:

MARYLKA- w poniedzialek pojade na prolaktyne-kosztuje 30 zl i zobacze jaki bedzie wynik i jak cos to zadzwonie do ginek i zobaczymy co poradzi;-)

KRAKOWIANKA- baardzo Ci dziekuje za wsparcie:tak:witam Cie!!
MARCEPANEK- widze znowu suwaczek zmieniony;-)a tym cyklu co bedzie nie bedzie monitoringu wiec nie bede Was zanudzac moimi pecherzykami;-)jak sie dzis czujesz?? jak Macius??

Krakowianko cały czas trzymam kciuki, aż mi się ciężko na klawiaturze pisze :-D;-)
Jestem dobrej myśli :-)

Mama a zanudzaj, zanudzaj, od tego forum jest, żeby pojęczeć grupowo :rofl2:

Marcepanek na mdłości imbir, migdały i cola :tak:

mama jakoś nie mogę się zdecydować na konkretny:-D
mamuś absolutnie nie zanudzasz nas swoimi pęcherzykami ,ale nie chce żebyś znów się przez to martwiła.
Jeśli dzidzia ma być to będzie. Niepotrzebnie się tylko stresujesz. Pozwól działać naturze.

A czuję się fatalnie normalnie masakra z tymi mdłościami ,jem regularnie żeby nie mieć pustego żołądka i nic jakoś i tak mdli. Znów też nic nie pomaga ,ale to dopiero początek i do 12tyg powinno minąć chyba ,że będzie gorzej to dopiero wtedy coś gin wymyśli. Bo jak na razie jem czyli nie najgorzej.

HOPE- NO TO NADAL TRZYMAMY &&&& za pozniejsze testowani;-)
KRAKOWIANKA- dzieki za pozdrowienia!!
BUNIA- no w koncu wstalas -bo pisalam Ci rano-zebys juz wstala i napisala jak sie czujesz ,ale wiedze ,ze wszystko si-i super-to sie chwali:tak::-D:-D:-D

jade z dzieci do piekarni bo musimy uzupelnic poziom cukru:tak:drozdzowka by sie przydala,u mnie caly czas pada:eek::sorry:

MARYLKA- tak -prolaktyne bada sie z krwi-wynik powinien byc do 24 nie wiecej-to jest norma jak jest wyzej to trzeba zbijac...cos mi sie wydaje ,ze to bedzie prolaktyna u mnie...

wracam za jakies 30 minETEK:-D:-D:-D:-D
EWELINKA- GDZIE JESTES?????????

MARAN- cześć kobietko-jak tam dzis nerwy???

piszę do was na leżąco, bo jak siedzę to w głowie halny huczy!!!

kociaki mnie grzeją-jeden przy plecach, drugi przy stopach, a 4 kulki po mnie biegają i smyrają tym, co niedługo będzie pazurkami. jak Olga znajdzie aparat i baterie, to im zrobię zdjęcia i wam pokażę. no i jak zacznie porządnie działać internet, bo jak narazie to muuuuuuuuli okrutnie.

Mamuś- tak przypuszczałam:-D:-D

Będę zaglądać, idę w końcu ogarnąć chatkę:-)

Bunia- super, że się wyluzowałaś :* a co do głowy, to gorący kubek proponuję, pomidorową z ryżem :)))
potrafi zdziałać cuda :))))))

Ostatnia edycja:
Hope nie pomagają mi znane sposoby takie jak : imbir ,cola ,migdały ,sucharki ,czy też samo zjedzenie czegoś przed wstaniem. Coli nawet osobiście nie pijam ,ale Tom owszem więc miałam okazję sprawdzić bo słyszałam ,że niektórym pomaga. O banany też próbowałam .

mama a Maciuś dziś już szaleje i można powiedzieć ,że po wczorajszym nie ma śladu.

Marcepanku- nic a nic?? Kurcze, mnie mdliło zawsze jak byłam głodna, dlatego K. pierwsze co wstawaliśmy z rana robił śniadanko (jak jeszcze byłam w domku)
A jak wstaliśmy zbyt późno to biszkopciki były pod ręką i pomagały...

reklama
mam w garnku pomidorową z ryżem

wczoraj na obiad była. ale jakoś mnie do niej nie kusi zostaję przy zimnym kefirku. popołudniu pewnie będe jeszcze drzemać, a jak nie pomoże to Olga ma jakiś sposób na kacyka- tajemna mikstura. widziałam tylko, że jajka przygotowała... chyba mi przejdzie na samą myśl to tym, że miałabym jakieś paskudztwo wypić

wczoraj była świetna sytuacja. przyszła jakas dziewczyna ze swoim chłopakiem. przeglądała się w lustrze i mówi: "ale mam gruby tyłek w tych spodniach", a ten chłopak na to: "to nie wina spodni". myślałam, że padnę jak to usłyszałam, a dziewczę zrobiło taką minę, że już wogóle leżałam w spazmach!!! bezcenne

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry