reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA- cześć kochana!!!bardzo prosze- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete!!
mam nadzieje ,ze Twoja @ tez sie jutro nie pokaze;-)

no i zebu juz Ci komp dobrze dzialal bo brakowalo nam Ciebie:tak::tak::tak:
u mnie pada a ja mam nerwy!!

reklama
Nagapalma, Marylko- witam :)

Marylko- to jak przyjdą tak samo, to jednakowy termin byśmy miały gdyby tym razem się udało :)))

Mamuś- nadzieja jest, ale nie na ten miesiąc ;)
Po pierwsze test wyszedł negatywny,
po drugie- zero objawów
po trzecie- temp. wcale nie podskoczyła

Ostatnia edycja:
mama sie nie nerwuj ;-) do grzywki juz sie po mału przyzwyczajam, wzuce cos po łikendzie ...

mary - &&&&&&&&&&&&&&&&&& :-p

Chyba sie zwolnie z pracy żołąd daje czadu, a biore leki, widocznie złe.
Zmykam dziewczyny pa

EWCIA- no dobrze,juz dobrze-skoro tak sie sprawy maja to moze sie obie zalapiemy na MAJ 2011:tak:
NAGAPALMA- jak masz mozliwość to pewnie-zwolnij sie i idz do pateki a najlepiej do lekarza...

wiecie co -zglupiec mozna bo mam te same objawy co w tamtym cyklu-czuje lewego jajnika i od wczoraj ciagnie mnie dol brzucha:eek::eek::eek:moze to moje nowe objawy ,ze sie nie udalo???nie wiem juz o co kaman-wqr..a mnie juz to:crazy:

MARYLKA- cześć kochana!!!bardzo prosze- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete!!
mam nadzieje ,ze Twoja @ tez sie jutro nie pokaze;-)

no i zebu juz Ci komp dobrze dzialal bo brakowalo nam Ciebie:tak::tak::tak:
u mnie pada a ja mam nerwy!!
mama spużnione ale szczere :) i bardzo prosze :):):) i dzięki :):):)

Nagapalma, Marylko- witam :)

Marylko- to jak przyjdą tak samo, to jednakowy termin byśmy miały gdyby tym razem się udało :)))

Mamuś- nadzieja jest, ale nie na ten miesiąc ;)
Po pierwsze test wyszedł negatywny,
po drugie- zero objawów
po trzecie- temp. wcale nie podskoczyła

było by super jakby sie nam razem udało :):):):) mnie tesz korciło żeby zrobić test ale głowa mnie z rana bolała i zapomniałam :):)

MARYLKA- a jak sie czujesz po tym CASTAGNUSIE??? czujesz jakas roznice w samopoczuciu??? a ktory dzis masz d.c.??

EWCIA- no dobrze,juz dobrze-skoro tak sie sprawy maja to moze sie obie zalapiemy na MAJ 2011:tak:
NAGAPALMA- jak masz mozliwość to pewnie-zwolnij sie i idz do pateki a najlepiej do lekarza...

wiecie co -zglupiec mozna bo mam te same objawy co w tamtym cyklu-czuje lewego jajnika i od wczoraj ciagnie mnie dol brzucha:eek::eek::eek:moze to moje nowe objawy ,ze sie nie udalo???nie wiem juz o co kaman-wqr..a mnie juz to:crazy:
oj mamuśka mamuśka nie denerwuj sie no no weś no
a z tą podwyższoną prolaktyną to mój gin mówil że to babeczki co sie za bardzo wszystkim przejmują maja do tego skłonność - także wyluzuj bo Ci mleko zacznie z cycyka cieknąć i bedziesz dziwnie wyglądać :) bedzie dobrze zobaczysz :)

a mój wczoraj wypalił tak: ide chyba po kota (bo mieliśmy dziadek z kądś przywiózł takiego małego urwisa) żeby mnie troche rozweselił - bo on na głowie próbuje stanąć akrobata jeden :) i mówi tak bo zanim dziedziako zrobimy to pewno na mejszcze zejdzie z 6 albo 8 m-cy :szok::szok: - jak on to wyliczył to ja nie wiem no ale okazało sie że kota nie ma zwiał gdzieś :(

MARYLKA- a jak sie czujesz po tym CASTAGNUSIE??? czujesz jakas roznice w samopoczuciu??? a ktory dzis masz d.c.??
dziś mam 25 dc a czuje sie chyba normalnie nie jestem ani zozdrażniona ani nic jeśli o to chodzi ;-) a Ty kupiłaś go ?? nie jest najtańszy bo chyba z 28 zł kosztuje a do tego babki pow 60kg - czyli ja :( musza brac 2 tabletki - echhh a w paczce jest 30 więc taka paczka starcza mi nie na miesiąc a na pół :( a pisze żeby brać 3 m-ce :( ale tam pisze że te tabletki sa tez na uregulowanie cykli i napięcie przedmiesiączkowe - i nic mnie faktycznie nie boli więc chyba coś tam działają :)

no pewno ja tez sie na Maj pisze :) kamil ma wtedy urodziny to prezent będzie z głowy :):):):) sasasa :):):)

reklama
oj mamuśka mamuśka nie denerwuj sie no no weś no
, także wyluzuj bo Ci mleko zacznie z cycyka cieknąć i bedziesz dziwnie wyglądać :) bedzie dobrze zobaczysz :)
MARYLKA- ALE SIE USMIALAM ,DZIEKUJE CI [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c008.gif

EWCIA-PAPA,DO NAPISANIA:)
[/FONT]

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama