Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

moze to moje nowe objawy ,ze sie nie udalo???nie wiem juz o co kaman-wqr..a mnie juz to
mama spużnione ale szczereMARYLKA- cześć kochana!!!bardzo prosze- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete!!
mam nadzieje ,ze Twoja @ tez sie jutro nie pokaze;-)
no i zebu juz Ci komp dobrze dzialal bo brakowalo nam Ciebie
u mnie pada a ja mam nerwy!!
Nagapalma, Marylko- witam
Marylko- to jak przyjdą tak samo, to jednakowy termin byśmy miały gdyby tym razem się udało))
Mamuś- nadzieja jest, ale nie na ten miesiąc
Po pierwsze test wyszedł negatywny,
po drugie- zero objawów
po trzecie- temp. wcale nie podskoczyła
oj mamuśka mamuśka nie denerwuj sie no no weś noEWCIA- no dobrze,juz dobrze-skoro tak sie sprawy maja to moze sie obie zalapiemy na MAJ 2011
NAGAPALMA- jak masz mozliwość to pewnie-zwolnij sie i idz do pateki a najlepiej do lekarza...
wiecie co -zglupiec mozna bo mam te same objawy co w tamtym cyklu-czuje lewego jajnika i od wczoraj ciagnie mnie dol brzuchamoze to moje nowe objawy ,ze sie nie udalo???nie wiem juz o co kaman-wqr..a mnie juz to
![]()

- jak on to wyliczył to ja nie wiem no ale okazało sie że kota nie ma zwiał gdzieś dziś mam 25 dc a czuje sie chyba normalnie nie jestem ani zozdrażniona ani nic jeśli o to chodzi ;-) a Ty kupiłaś go ?? nie jest najtańszy bo chyba z 28 zł kosztuje a do tego babki pow 60kg - czyli jaMARYLKA- a jak sie czujesz po tym CASTAGNUSIE??? czujesz jakas roznice w samopoczuciu??? a ktory dzis masz d.c.??
MARYLKA- ALE SIE USMIALAM ,DZIEKUJE CI [FONT="]oj mamuśka mamuśka nie denerwuj sie no no weś no
, także wyluzuj bo Ci mleko zacznie z cycyka cieknąć i bedziesz dziwnie wyglądaćbedzie dobrze zobaczysz
![]()