reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mamcia- pa Słonko :*

Ja wpadłam na chwilkę, bo moje Kochanie jedzie jutro na dwa dni :((
i zaraz mykam jeszcze się Nim nacieszyć... :))

reklama
mama dobranoc, wyśpij sie :-):-) kurde... ja tak codziennie musze wstawac ok 6ej do pracy, a to jest ból niesamowity... tym bardziej jak za oknem szaro czy jest deszcz... ale cóż poradzić. muszę pracować :-D:-D bo bym zwariowała siedząc w domu

Mama slodkich senków :)

Pysia ano jest to zycie nie sprawiedliwe i nie dzieli według pragnień. daje czasem nie tym co trzeba a dzieci cierpią. a tym co by z calego serca dbali i kochali stawia klody pod nogi.
Szef nas na maxa zaczal doswiadczac... chyba sprawdza nasza milosc i wytrwanie w dobrym i zlym...
ja sie cholernie boje ze kolejny zabieg bedzie i znow to przechodzic, to juz jak schiza.

Oj widzę, że pomalutku uciekacie....

Mlodam- strach w nas zawsze pozostanie, zawsze gdzieś się będzie tlił...
Ja sobie powiedziałam, że drugim razem będę się cieszyć moim Maleństwem każdego dnia kiedy będzie pod moim serduchem (tak jak z Maciusiem choć wiedziałam, że nie będzie łatwo)
nie pozwolę sobie na zmartwienia choć nie będzie to łatwe, ale wiem, że każdego dnia będę dziękować Bogu za ten kolejny dzień z Maleństwem, gdyż nie wiadomo ile będzie dane...
Mam nadzieję, że będzie dane urodzić, wychować itd.
ale niestety, nie zbadane są wyroki Boskie... :((

Ostatnia edycja:
ewcia pewno masz racje, ale ja mam teraz spaczone myslenie... mam nadzieje ze mi to z czasem minie bo bede maruda do znudzenia...
to ja tez brykam bo widze ze juz wiekszosc uciekla. dobrej nocki zycze ide kapu kapu i psic... papaty do juterka

Mary a no staranka byly no i może zatestuję w weekend a może po weekendzie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ewcia, mlodam taka jest niestety prawda. Te co nie chcą mieć dzieci rodzą je co chwila, nie wiem czy nie znają antykoncepcji czy co, bo póxniej to niechciane te dzieci są a może to dla nich przyjemność rodzic... znam przypadek gdzie jest 14 dzieci w domu i matka powiedziała ze woli rodzic niz isc do dentysty zeba wyrwac...

Mlodam- Słonko, uwierz, że dojdziesz do tego... Mi zajęło to ponad 9 miesięcy...

Pysia- zawsze tak jest... że te co chcą nie mają i na odwrót... ten temat jest jak rzeka...

Babeczki mykam do mężusia :)))

Dobrej nocy :*

reklama
Mary a no staranka byly no i może zatestuję w weekend a może po weekendzie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ewcia, mlodam taka jest niestety prawda. Te co nie chcą mieć dzieci rodzą je co chwila, nie wiem czy nie znają antykoncepcji czy co, bo póxniej to niechciane te dzieci są a może to dla nich przyjemność rodzic... znam przypadek gdzie jest 14 dzieci w domu i matka powiedziała ze woli rodzic niz isc do dentysty zeba wyrwac...

Pysia - to testujemy mniej więcej razem! :-):-)

Zgadzam się, dziewczyny... Sama miałam w rodzinie taki przypadek... Maleństwo było "raczkującym problemem", po czym zmarło na sepsę (1,5 roku)... :baffled::baffled::no: Wiem, że tym, które nie chcą, dane jest rodzić zdrowe, uśmiechniete maleństwa, które dla nich są problemem. A gdy ktoś pomyśli, że chciałby mieć dzidzię i zaczyna staranka, wówczas długie czekanie, problemy... :baffled::no: Pozostaje nam wierzyc i cierpliwie czekać - no bo co innego...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry