reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aguś - jestem najszczęśliwsza chyba na świecie :):):) wczoraj znów go wyszukiwałam ehhh ( nie ukrywam ale czasochłonne to jest) i znów puk puk to sie poryczałam :):):)

reklama
Mama e śluzu "ni ma" :-(:-( no ale zobaczymy co to wyjdzie. wiesz co mnie denerwuje? najpierw upały po 35 stopni, a nagle temperatura dużo w dół poszła i jest okropnie zimno i cały czas pada :-(:-(:-(

mama - czyli ok bo i tak implantacja zachodzi po prawie zaraz przed @ więc powinno być Si jak ty to mówisz :-) Mam nadzieję że ładne endometrium sobie na tym wyhodujesz :-) tak żeby dzidzi było wygodnie :tak:

Wisieńka - bidula jesteś z tą przeprowadzką :-( Jak my robiliśmy ten remont pokoju to też się dowiedziałam ile my niepotrzebnych badziewi mamy w domu :-D A ile poleciało do kosza :-D

Szczęśliwa - tylko uważaj na siebie za kierownicą i pamiętaj że możesz nie zapinać pasów bylebyś miała przy sobie kartę ciąży. Ew jeśli instruktor będzie oponował możesz mu powiedzieć że w ciąży ma obowiązek zapewnić kursantce adapter do pasów dla ciężarnych.

Byłam u gina godzinkę temu i dostałam Scopolan ale mam obawy go brać bo nie jest przebadany na kobietach w ciąży :dry: Mam leżeć i odpoczywać - jakbym robiła co innego :dry: Już zaczynam się wściekać a zaraz zacznę po ścianach łazić bo od niedzieli nie robię nic tylko rozmawiam z lekarzami :-( Już mi się rzygać tym chce. Jutro kolejne wyniki badań i mam nadzieję ze dadzą mi święty spokój bo zaczyna mnie strzelać. A po lekarzu idę na oddział :-p odwiedzić koleżankę bo jest po terminie to chociaż sobie pogadamy bo normalnie mieszka kawałek za miastem i nie mamy okazji sobie pogadać :-( W ogóle zdałam sobie sprawę że poza wami i Wioli (też z BB z którą znam się w realu) to nie mam z kim pogadać. Albo się ludzie porozjeżdżali albo są za granicą. Pomijając fakt że ja zawsze stałam z boku i miałam niewielu przyjaciół to teraz została mi tylko Wiola i wy :-) Nie mogłam znaleźć pracy a teraz przez ciążę nie mogę pracować bo kto ciężarną przyjmie. Zrobiłam z siebie kurę domową która sprząta, gotuje i zajmuje się dzieckiem. Nie mam życia towarzyskiego ani żadnego udokumentowanego doświadczenia zawodowego. Mam dwa tytuły naukowe i co? Mam 24 lata a czuję się jak 40-letnia kura domowa. Idę sobie popłakać w poduszę zanim wam zasmęcę całkowicie :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SZCZĘŚLIWA najpiekniejsze momenty teraz jak dzidziuś puka do mamy:tak::tak:
PYSIA to się wyszalejecie na weselach:-D
MAMA tulę jeszcze raz....

Ja się już pożegnam bo brat chce internet a że ja dobra siostra jestem:-D:-D
DOBRANOC i pchełki na noc

SZCZESLIWA- mnie takie delikatne pukania baaardzo rozczulalo-to jest takie intymne ,takie Twoje...taka więz mamy z dzieckiem nawiązana za pomocą dotyku-magiczne.....

PYSIA- mnie przez ta pogode i cisnienie od 3 dni boli glowa-u nas wszystko jest na maxa-na maxa upaly a teraz na maxa ulewy i znow ludzie pozalewani:(

sol, nie rycz.Odchowasz dzieci i zajmiesz się karierą. Ale wiesz co ty zostań w tym aptecznym fachu. Kurka masz encyklopedię w głowie. Szkoda byłoby to zmarnować.

monisia, smutno mi bardzo...

wisieńka, największa frajda będzie w przeprowadzce na własne m. Załatwiliście już formalności z kredytem ?

Jeszcze wróciłam
SOL kochana wytrzymasz - robisz to dla dzidzi:tak::tak: Trzymaj się i oby wszystko się ułożylo dobrze.... I nie zamartwiaj sie bo dziecko odczuwa Twoje nastroje.... Jesteś młoda, wykształcona i jak odchowasz dzieci to znajdziesz pracę a inne będą w domu siedzieć...

Teraz naprawdę zmykam...

Nikuś - to jest magia :) dobranoc :*
Mamcia - ja nawet nie potrafie tego opisać :) za każdym razem od początku ciąży mówie do mojego brzusia głaszcząc sie po nim .... wiele rzeczy ze kocham ze czekam już aż bedzie ze mna i że dziekuje za te piekne chwile które mi daje ..... ehhh i znów łza w oku szok :)

marta - niestety już po ptokach - techników jest od pierona a ja mam już prawie 3 letnią przerwę w pracy w aptece a lepiej nie będzie. A w ciągu 5 lat powinnam przepracować 2 lata stażu którego nie skończyłam więc mój dyplom pójdzie się czesać za rok bo już nie zdążę odrobić dwuletniego stażu na samodzielnego technika. Wszystko co zrobiłam w życiu było głupotą :-(

Przepraszam was :-(

reklama
Nika oj wyszalejemy się za wszystkie czasy :-):-):-)
Mama ja o dziwo czuję się ok no może troszkę mialam zmułę jak się położylam przedtem przed tv ale już okejos:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry