Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Aguś - jestem najszczęśliwsza chyba na świecie 

wczoraj znów go wyszukiwałam ehhh ( nie ukrywam ale czasochłonne to jest) i znów puk puk to sie poryczałam 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A ile poleciało do kosza 
Mam leżeć i odpoczywać - jakbym robiła co innego
Już zaczynam się wściekać a zaraz zacznę po ścianach łazić bo od niedzieli nie robię nic tylko rozmawiam z lekarzami :-( Już mi się rzygać tym chce. Jutro kolejne wyniki badań i mam nadzieję ze dadzą mi święty spokój bo zaczyna mnie strzelać. A po lekarzu idę na oddział
odwiedzić koleżankę bo jest po terminie to chociaż sobie pogadamy bo normalnie mieszka kawałek za miastem i nie mamy okazji sobie pogadać :-( W ogóle zdałam sobie sprawę że poza wami i Wioli (też z BB z którą znam się w realu) to nie mam z kim pogadać. Albo się ludzie porozjeżdżali albo są za granicą. Pomijając fakt że ja zawsze stałam z boku i miałam niewielu przyjaciół to teraz została mi tylko Wiola i wy :-) Nie mogłam znaleźć pracy a teraz przez ciążę nie mogę pracować bo kto ciężarną przyjmie. Zrobiłam z siebie kurę domową która sprząta, gotuje i zajmuje się dzieckiem. Nie mam życia towarzyskiego ani żadnego udokumentowanego doświadczenia zawodowego. Mam dwa tytuły naukowe i co? Mam 24 lata a czuję się jak 40-letnia kura domowa. Idę sobie popłakać w poduszę zanim wam zasmęcę całkowicie :-(
Trzymaj się i oby wszystko się ułożylo dobrze.... I nie zamartwiaj sie bo dziecko odczuwa Twoje nastroje.... Jesteś młoda, wykształcona i jak odchowasz dzieci to znajdziesz pracę a inne będą w domu siedzieć...