reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
monisia tule mocno

he kobitki ja tylko na chwile :( w końcu mam neta w pracy :) jupi ale jestem dziś strasznie wykończona towarem i nie mam siły na nic więc zamelduje sie dopiero jutro rano przy kawca tak na stałe jusz :)

buziolki

reklama
monisia tule mocno

he kobitki ja tylko na chwile :( w końcu mam neta w pracy :) jupi ale jestem dziś strasznie wykończona towarem i nie mam siły na nic więc zamelduje sie dopiero jutro rano przy kawca tak na stałe jusz :)

buziolki
hej Marylka :d super, ze naprawili .... milego wieczoru... :)

mama - już Ci mówię - to estradiol - estrogeny - przyjmowane w pierwszej fazie cyklu powodują prawidłowy rozrost endometrium w macicy. Nie wolno ich pod żadnym pozorem stosować w ciąży więc to chyba dlatego bierze się je tylko w pierwszej połowie cyklu. Ogólnie skutków nadmiaru ci pisać nie będę ale możesz mieć nudności i migreny jeśli jesteś podatna na takie objawy.

maggy - też się cieszę ale z drugiej strony ciągle wisi nade mną widmo szpitala a to bardzo mi się nie podoba :dry: Ehh... tak źle tak niedobrze :dry: Czemu ciąża dla każdej nie może być przyjemnym i miłym doświadczeniem :-D

marylka - witaj z powrotem w wirtualnym świecie :-D

marcepanku - no dzidzia nie zawsze jest grzeczna w brzuszku ale pomyśl o tym jak za parę miesięcy go przytulisz i się uśmiechnie :-) A potem zacznie mówić "mama" :-)

Spadam się wreszcie położyć bo już mi stwardniał znowu brzuch :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurcze monisia tule Cie całym sercem
marylka dobrze, że wreszcie neta masz...
ehhh dziś ten dzien jakiś taki nie wiadomo jaki... Ala mi też szaleje dziś... nic mi sie już nie chce...

sol mam nadzieje, że u Ciebie jakoś sie to ułozy co byś nie musiała w szpitalu zostawac...

Co z marry miała testować?
sol wiem wiem ,ale dziś to tyle smutnych wiadomości na BB ,że dolinki łapie.
No i zdrówka życzę żebyś już nas nie straszyła.;-)

Ostatnia edycja:
Maggy77 jeszcze raz wielkie dzienki, musze poczytać, i chyb azaczne monitorowac cykle bo jak narazie podchodzilam do stranań co bedzie to bedzie. No ale chyba czas sie wziąć do pracy i obserwacji.
Jeszcze raz wielkie dzieki.
Pozdrawiam:-):-):-):-)

Jestem dziewczynki, czytam a tu same beznadziejne informacje. Ale doła złapałam :baffled: Muszę chyba jak najszybciej zrobić test i mieć na nim II, żeby choć odrobinę radości wnieść. Straszny brak dobrych wieści :-(
Sol nie daj się, dbaj o was, mam nadzieję, że wszystko szybko dojdzie do normy i nie będzie konieczności położenia na oddział.

Monia strasznie mi przykro, smutno i beznadziejnie, wredna, obrzydliwa @... :wściekła/y:

Mama chociaż u ciebie widzę światełko, jeśli chodzi tylko o podanie hormonów poprawiających jakość endometrium to nie jest tak źle :-)

No puściłyście mi ignora a to nie ładnie:-D. Może ktoś mi napisze co się wydarzyło???????:-p
Ja przy tym pakowaniu NAPRAWDĘ NIE MOGĘ CZYTAĆ
z mamą rozmawiałm to wiem a co z sol
monisa przykro mi z powodu @

reklama
Cześć kochane:)

Gość odwieziony na lotnisko,dom wysprzątany,pranie zrobione i w końcu mam czas na bb:)

Czy są jakieś nowe wieści?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry