reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam wszystkich i każdą z osobna :-)

mama - wszystkiego naj :-D I kolejna 18-stka na karku :-D
I mam nadzieję że szybko sobie wyregulujesz cykle i grubośc endometrium tak zeby maleństwo miało gdzie się zaszyć na 8,5 miesiąca :tak:
P-HerzRose.jpg

sorbuś - tylko wyniki są dobre ale do omdleń doszły skurcze :-( Już zaczynam mieć dość tej ciąży :-p
pralinka - na takie coś najszybciej pomorze Ci hydrocortyzon w kremie - jest bez recepty a super usuwa takie alergiczne :tak: a co do badań bezpłatnie genetyczne można wydębić jak masz w rodzinie kogoś z wadą - jak ja - ale badań nie robiłam bo co to zmieni? Jeśli moje dziecko ma być karłem to i tak będzie niezależnie od moich chęci a że jestem obciążona to wiem i bez badań :-p

Ja od rana mam skurcze więc zapowiada się ciekawie, wczoraj też mnie męczyły :-( leżę ile się da i jutro znowu do lekarza. Wiem tylko że te omdlenia były na tle neurologicznym i jutro zapadnie decyzja co dalej. Póki co łeb mnie boli jak sam pieron :-( Spać chyba zaraz pójdę jak tylko się dowiem co to za afera na moim wątku się porobiła. No i sie chyba nie dowiem bo mi dziewuszka nie odpisuje. Ale to nic - poczekam nie spieszy mi sie :sorry: Przepraszam ale z wami nie posiedzę bo mi łepek opada do snu. Spokojnego wieczora wszystkim i owocnej nocki :tak:

Witam moje drogie. Wpadłam przed wyprowadzanbiem się dalszym i prosze o wiadomości jeśli coś się wydarzyło.
MAMA Życzę Ci miłości, radości, dobra od ludzi, spełnienia marzeń, miłych dni i jeszcze milszych nocy, pociechy z Tomka, dumy z dzieciaków samego szczęścia, cudowności i wspaniałości. Buziaki kochana i przede wszystkim zdrowej, slicznej dzidziuni w ramionach za 9 miesięcy!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)

pysia- DZIEKUJE:tak:
KINGA- DZIEKUJE:tak:
PRALINKA- 1 tabletka kwasu foliowego w dawce 0,4 mg:tak:

SOL- dziekuje;-)powiedz mi na co mi pomoze te ESTROFEM??? DZIS w 16 d.c endometrium mialam 4,5mm:-(

Net mi sie pierdzieli:wściekła/y:
Najpierw net, bo kabel rombniety i sie co chwile rozlacza, potem jak chcialam zrestowac lapka to okazalo sie ze sie zwiesil:wściekła/y:

Ide na spacer z piesiem..

Maggy77 wielkie dzieki,
jeszcze jedno pytanko, a jak jest z tempa w dni płodnie, od ilu do ilu powinno być?
tez jest na tej samej stronce co Ci wyslalam, prosze bardzo :) :

po miesiączce temperatura będzie niska, aż do owulacji.
Kilka dni przed owulacją temperatura ma tendencję do maksymalnego obniżania się, ale nie zawsze.
W czasie owulacji temperatura szczytuje. Różnica przed owulacją i w dniu owulacji powinna wynosić przynajmniej 2 kreski (0.2 st. C).
Od owulacji temperatura będzie wyższa, niż przed owulacją, co bardzo dokładnie pokaże wykres.
Wysoka temperatura będzie się utrzymywać aż do miesiączki.

Sol- strasznie mi przykro, ze jest zle... ale lekarze na pewno cos zaradza na to.. dobrze, ze jestes pod stala opieka... trzymam mocno&&&&&&&& za Was ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry