reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWELINKA- no ja wlasnie mysle nad kupieniem oleju z wiesiolka:tak:od nastepnego cyklu;-)

MARYLKA- najwazniejsze ,ze juz bierzesz leki to sie wszystko unormuje:tak:

MLODAM- hejka,u mnie deszczowo to i w domu:sorry:

reklama
Marylka, ja akurat mam wiesiołka z Oeparol, 60 kapsułek kosztuje około 20zł i sobie chwalę
Mama, nie zaszkodzi, a może pomóc, tylko trzeba trzymać się dawkowania...:tak:bo można kłopotu sobie narobić...

Dziękuję babeczki za słowa pocieszenia :-)

Ale jaja, zdążyłam wam napisać na forum o becie a tu @ zapukała... :szok:

No pięknie, czy ktoś życzy sobie zarażenia @@? Komu wywołać, komu? :-D

Wiecie, dzisiaj miałam taką sesję mózgową... Nie potrafię sobie wyobrazić naszej trójki plus jeszcze jedno dziecko. Nijak mi to w głowie nie wychodzi, nie układa się. Nie mam kompletnie wyobrażenia siebie jako mamy dwójki dzieci. Zero wizji... Dziwne. Jakieś takie nierealne...

No właśni jakoś umiem sobie wyobrazić ciążę ale potem już nic :eek: Jak będzie, co będzie, kto będzie ani gdzie będzie :rofl2:
Za pierwszym razem miałam masę wyobrażeń, jak to jest być mamą, oczywiście wyobraźnia mnie poniosła a teraz totalnie idę na żywioł.

I mam nowy suwaczek :-):-)

mama - to ja wysyłam słoneczko kurierem bo już mam go dość :-D

ewelinko - tak piszę bo bunia się złościła że chyba wklejać załączników nie umie :sorry:

Moje dziecko już wstało i poszła się bawić i coś mi się wydaje że za cicho coś ta zabawa :dry: Idę sobie zacząć układać ciuchy i może wreszcie się zabiorę za przebieranie tych malusich :-p Mam tego trzy ogromne worki próżniowe :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry