reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA, cierpliwości!!!!!!!!!!! Będzie dzidzia!!!!!!! Tylko daj Najwyższemu plany zmienić nooooooooooooo....on też na akord nie robi ;-)
Kochana, na poważnie...będziesz miała dzidzię, ale nie nakręcaj sie tą niecierpliwością, bo stres Ci niepotrzebny w starankach....na spokojnie....na luzie...z wiarą i nadzieją i niebawem będziesz tulić różowego bobaska ;)

reklama
Czesc dziewczyny przepraszam ,ze dzis sie nie udzielam ale mamy gosci na obiadek dzisiaj i po pracy musiałam ogarnac domek teraz biore sie zrobic cos do jedzonka A WAS WSZYTSKIE CZESTUJĘ SERNIKIEM Z POLEWA CZEKOLADOWA I SWIEŻYMI MALINKAMI SMACZNEGO .
A jak ktos ma smutaskowy dzien to niech przeczyta moje motto pod suwaczkiem i niech tego sie trzyma np Bunia :) pozdrawiam Was kochane pa

Ewelinka generalnie jest tak jak mówisz ale jakoś nie dziś :( ehhh odbijka :(

Kochana mam nadzieję, że tylko dzisiejszy dzień jest taki...masz ochotę popłakać i sie posmucić, to to rób, ale jutro nowy dzień - nowe nadzieje! Nie wolno się poddawać ani na chwilkę...pamiętaj...każda ma gorszy dzień, ale trzeba go przetrwać, a potem podnieść głowę do góry i powiedzieć sobie - tym razem się uda...będzie dobrze...przytulam :*:*:*

Witam Was kochane!
Mam nadzieję, ze dzionek dobrze Wam mija! :-) Zaraz zacznę nadrabiać... :tak:

Właśnie wróciłam z pracy... Uff, padam z nóg... :szok::szok: Lecę zaraz pod chłodny prysznic - dziś jest sttttrasznie goraco! :szok::tak:

31 dc u mnie, @ lezie - mówię Wam... :eek::eek: Piersi mnie znów bolą, więc się zaraz przywitam z wredną @... :baffled:

Boziu, ale ze mnie pała... Dziś po pracy zaszłam na małe zakupki i jakoś dziwnym trafem znalazłam się na stoisku dziecięcym i... wyszłam z kilkoma parami przesłodkich, malutkich, kolorowych body... :szok::szok::shocked2::shocked2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale wstyyyyd...

mary - a może to dobry znak :-D

maryla - sprzedam swoje :-p właśnie wpadła na pomysł że ona musi iść na spacer i kij że właśnie zaczęło padać :dry:

a ja utknęłam jeszcze przed pierwszym workiem bo się okazało że nie mam pomysłu jak to porozkładać coby dobrze było :-p No i mam histerię że Karola chce isć na spacer w deszcz i mi nawet parasolkę przynosi :szok:

reklama
dzien dobry ponownie...

wlasnie wrocilam z pracy i biore sie za zupke ziemniaczana.. takiego mam smaka, ze hej :)

dzisiaj sie lepiej czuje, ale tez w ciagu dnia poszlam 2 razy na spacer.. jednak to pomaga....

niestety mam zle wiesci z HR... w razie W czyli L4, nie zaplaca mi za wiecej niz.... 10 dni chorobowego (tyle ustawowo jest przewidzianych dni na zwolnienie lekarskie w ciagu roku) tzn. ze pozostale tygodnie/miesiace mi nie zaplaca, gdybym np. nie mogla chodzic do pracy do konca ciazy :(
tak wiec.. nie jest ciekawie... i pracy ciag dalszy... niestety... :)

sol- ale super masz ta corcie :D musi byc przekochana :)

mary- beth- juz kupilas ubranka???? :D hahaaha no to niezle :D ja z checia tez bym poszla na takie zakupy...ale nie mam kiedy.. niestety ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry