reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam kochane. Mam dzis bardzo zły dzień, może sie pozbieram potem to popiszę. Na ta chwile mam po prostu wszystkiego dośc i nie chcę wam psuć wątku:-(:-(:-(:-(

MARY-BETH- hahaha-no i fajnie,body kupione i niech sobie czekaja:tak:ja jak zaczelismy starania po stracie to kupilam...mala butelke z firmy avent:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: takze kazda ma swojego świra:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
FLEUR- aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sernik!!!!!!!!!!!!!! ja poprosze-ja ,dwa kawalki,chyba ,ze ktoras nie chce to ja 3...ale zachlanna jestem ,ale ja na serniki lakoma:sorry::sorry:

MARYLKA- bedziesz miala dzidzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOPE- Twoje racuszki tez mi smaka narobily:tak::tak::tak::tak:

wisienka :*
marylka bedziesz tulić dzidzie już nioebawem... bedzie dobrze :)
Hope i TY też bedziesz miała małego łobuza niebawem :)
zresztą wszystkie Wy moje kochane babeczki bedziecie tulić swoje małe skarby i cieszyć sie macierzyństwem... tylko troche czasu trzeba i cierpliwości :*
mama jak te wyniki Twoje??

[QUOTE

HOPE- Twoje racuszki tez mi smaka narobily:tak::tak::tak::tak:[/QUOTE]

Rany Mama przeczytałam: Twoje cycuszki tez mi smaka narobily

:-D:-D:-D:-D

Wybacz, to już zboczenie ;-):-D

Mary trzeba ci portfel odebrać, jesteś dla siebie niebezpieczna ;-):-)

Witam nowo przybyłe panie popołudniowo-deszczowo:-) Niech paaada, będą grzyby. Kocham zbierać grzyby.

Maran głęboko w to wierzę :tak:

WISIEŃKA- napisz kochana co sie stalo-Tobie bedzie lżej a my powspieramy,potulimy.........
MAGGY- no to nieciekawie z tym L4:sorry::sorry:narazie pracuj jak sie dobrze czujesz a potem bedziesz myslala co dalej:tak:
EWELINA,SOL- ja jak chodzilam z moimi po kalurzach to radosci nie bylo konca-jak to mama pozwala wchodzic do wody:szok::szok:tlumaczylam ,ze w kaloszach moga i radocha na 102-takze Sol-do dziela:tak::-):-)

Dzięki dziewczyny ale po prostu na całej lini lipa, w pracy, w głowie i w nerwach. Na dodatek pokłóciłam sie z Polem i nie mam komu narzekać.

reklama
Dzięki dziewczyny ale po prostu na całej lini lipa, w pracy, w głowie i w nerwach. Na dodatek pokłóciłam sie z Polem i nie mam komu narzekać.

Kochana, Nam ponarzekaj...będzie Ci lżej....
Nerwy ukoisz zostając z nami....w pracy jak to w pracy - jakoś się ułoży....a z Polem pomyśl jakie godzenie będzie miłe...:zawstydzona/y: trzymaj się dzielnie kochana...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry