Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
krakowianka- a czy cos Ci sie dzieje, ze myslisz o lezeniu??? bo jak sie czujesz ok, nie masz krwawienia itp to nie rozumiem po co lezecNa dodatek martwię się, bo umowę mam do końca sierpnia podpisaną. Jak teraz każe mi leżeć do końca 12 tyg. i odpoczywać, to się sprawa w pracy "chlapnie" i nie wiem, czy umowę dostanę... Ale... to tak naprawdę NIEWAŻNE. Będzie dobrze! Ważne, żeby Dzidzia była zdrowa. A reszta jakoś się MUSI poukładać.
aaa chyba, ze masz prace gdzie musisz dzwigac, itd.. tzn. bardziej fizyczna, to odradzam pracowac.. ale jesli to praca biurowa itp to na pewno bedzie wszystko okMaggy - czuję się ok, ale tak z tym leżeniem napisałam, bo moja lekarka jest z serii "dmuchających na zimne".No ale mam nadzieję, że będę jak najdłużej mogła pracować.
Tylko po prostu będę się starała nie przepracowywać... Polskie prawo pracy jest okropne - powinno chronić kobietę od momentu poczęcia, a nie dopiero od II trymestru. Przecież to pierwszy jest najbardziej "ryzykowny". Nie rozumiem tego... Zresztą jak wielu rzeczy w naszym kraju.
Idziemy teraz do kościoła, odezwę się później. Buziaki.
Aha, Margolcia, Zapmarta - gratulacje z okazji rocznic!![]()