reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
idę się pociąć - zero słońca bo pełno chmur - tylko gdzieniegdzie prześwituje coś tam a zaduch że się kleję do fotela :no:
spadam męża budzić, Karola śpi od godziny podgrzeję obiad i przyszykuję wszystko do wyjścia a przed samym wyjściem obudzę Karolę i jazda :-D

Miłego popołudnia wszystkim :tak:

reklama
jestem przed obiadkiem,ale pewnie wszystkie szykuja wlasnie jedzonko;-)
witamt te wszystkie ktore dolaczyly rano:tak::-)

info od BUNI-dojechali szczesliwie,spali dzis dllllllllugo,jest zadowolona ludzie sympatyczni,dziecieki super-ganiaja sie z nimi...dzis maja isc nad rzeke sie popluskac:baffled::-D:-Dprzyszla dzis do Niej @ choc miala byc dopiero w srode...widac zmiana klimatu ja przygonila.buziaki dla nas:tak:

Witam :-) Ja ze słowem na niedzielę ;-):-p:-)

U nas leje całą noc i cały dzień, dopiero przed momentem przestało. Chmury tak grube, że TV satelitarna nie odbierała, więc późny wieczór spędziliśmy aktywnie :-D:zawstydzona/y:

Margolcia, Zapmarta gratuluję rocznic! Oby tak dalej :-)

Sol osobiście nie znam nikogo z tą przypadłością. Myślę jednak, że nie masz się czego obawiać, prawdopodobieństwo, że oboje możecie nieść nieprawidłowe geny jest bliska wygranej w totka, czyli zeru ;-)

A w ogóle, dobrze jest tu zajrzeć i wiedzieć, że tu jesteście, macie te samo pragnienie, że wielu z was się udało... Od razu lżej się robi na duszy... Ciężko jest nie myśleć w taki dzień jak dziś, dy za oknem szaro i nic nie odrywa myśli na dłużej. Ech...

hej Hope, Mama, Krakowianka, Viola, Magy, Sol jak jeszcze jesteście, ale raczej was ni ma ;)
u mnie sie zaczyna chmurac, idzie chmara z Zielonej :( ok 17 bedziem wracac do Wrocka, jak jeszcze bedzie ładnie i zaby z nieba nie będą lecieć to ja pojadę :D a co ;)
teraz czekam na kawusie, którą mężuś mi właśnie nastawił :D

Hey laski.
zapmarta ,margolcia wszystkiego naj z okazji rocznic i następnych wielkich pięknych dat :-)
A ja mam lenia i to tyle ... 7 tydzień mi skoczył :-) i tak sobie liczyłam wszystko bo fasolcia ma dziś 6tygodni i 1dzień i aż takie nierealne się wydaję ,że raz praktycznie wystarczył i jest....

ja też mam dziś lenia, ale byłam z Alą na placu zabaw i w parku tylko, że ona nie chciała biegać... cały czas na ręce i na ręce a ja nie mam siły jej tak nosić bo to przeciez ciężkie dziecko już... ale co miałam robić jak siadała na chodniku i ręce wyciąga do góry i płacze... przyszliśmy do domu i poszła spać... mąż wrócił z pracy i niebawem obiad zjeśc trzeba będzie...
no to super, że BUNIA zadowolona nalezy sie kobiecie odpoczynek
witam te, których dziś jeszcze nie widziałam :*

MLODAM- to smacznej kawki-ja wlasnie swoja koncze:tak:
MARAN- hejka,trzeba juz wytlumaczyc Ali,ze umie chodzic i tzreba na nozkach bo mamusia ma dzidzie w brzuszku i nie moze Ali nosic ,a jak jest taka sytuacja ,ze w drodze powrotnej marudzi to bierz wozek kochana...:tak:

MARCEPANEK- jak tam Twoje sprzatanie???nadal masz powera??;-):-D:-D

my po wczorajszym wymeczeni bulismy na maxa od rana do 19 robota i biegajace pod nogami dzieci bo caly czas padalo:sorry::eek:ale mam juz piekna garderobe na dole a w sypialni ile miejsca:szok::szok:no teraz mozemy sie ganiac:tak:;-);-)

mamuś już na razie przystopowałam bo za bardzo byłam po tym zmęczona. Pewnie zadowolona z garderoby ,ale nie bardziej niż dzieci które mają nową kryjówkę :-)

reklama
Mama - zazdroszczę Ci powiększonej przestrzeni, nie ukrywam. ;)

Marcepanek - no ja jestem pełna podziwu dla Twojego wczorajszego powera. :)

Ja dziś się czuję strasznie ociężała, nic mi się nie chce... Chyba pójdę się przespać. A za pracę papierkową wezmę się wieczorem.

Maggy - ja jestem nauczycielką, więc pracuję trochę fizycznie a trochę umysłowo, zależy od sytuacji. :P ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry