reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARCEPANEK- pewnie ,ze maja dodatkowa kryjówke:tak:;-);-) ale ja sie ciesze bo ciagle szkoda nam bylo jednego dnia na takie rzeczy a wczoraj padalo to w sam raz na takie przemeblowania:tak:choc lekko nie bylo uwierz mi:sorry::eek:ale juz po wszytim-kolejna rzecz w domu do przodu:tak:
a Tobie juz 7 tydzien stuknąl -nono -super:-)ciekawe kiedy ja zaczne odliczac:sorry:

reklama
krakowianko a tak jakoś mnie napadło na sprzątanie instynkt jakiś :-)
mamuś oj szybko minęło i cieszę się ,że mam już za sobą ten najgorszy stresujący tydzień.
Zmykam bo Tom oczywiście kompa chcę. Wpadnę później dziewczyny do wieczora :-)papatki

Ostatnia edycja:
MARCEPANEK- papa
KRAKOWIANKA- no ja przede wszystkim lubie przestrzen i ta szafa w sypialni troche byla za duza..a teraz jest wszystko si:tak:poloz sie jak masz potrzebe-ciąza to czas kiedy mozemy sie porozpieszczać:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ide z dziecmi na spacer:tak:poki nie pada......a dzis Toma wzielo na porzadki bo na blysk posprzatal lazienke:szok:ale jak mial taka potrzebe...;-)jestem Mu wdzieczna za pomoc bo o tyle mniej bede miala jutro:tak:

jestesmy po spacerze,po rowerach...dzieci oczywiscie nadal pelne energii:baffled::baffled::baffled:
teraz zażyczyli sobie nalesniki na kolacje:eek:wiec Tomi bierze sie za smażenie i tym sposobem po calym dni wietrzenia na noc sobie nasmrodzimy smażonym:sorry: no,ale Oni tak lubią naleśniki.....
u nas od poludnie sie rozpogodzilo i nawet raz po raz wyszlo slonko....

a jak Wam kobiety mija niedziela???

Witam się:)
U mnie niedziela mija bardzo rodzinnie:)
Po obiadku byliśmy na spacerze i lodach.
Teraz z M odpoczywamy a Alan ma gościa,kolega przyszedł się pobawić,mamy wesoło z dwójeczką chłopców :-D

AGA- to fajnie ,ze Alan ma kumpla w gościach;-)nasz wciagaja juz po drugim nalesniku...jak tam mebelki ??beda fotki??;-):-)

No nic wszystkie pewnie szykuja kolacje a my juz po-dzieci ogladaja bajke,zaraz szykuje je do spania.
uciekam,papa-do jutra!!
dobrej nocki wszystkim i karaluchy !!! :):))

Ostatnia edycja:
Hope - a jaka była szansa że moja siostra się z tym urodzi? Też bliska zeru a jest karłem. A że ja mam wadliwy gen to wiem na 100%, że M go ma na 75% bo gdzieś w przeszłości występowały osoby o max wzroście 120-140cm tylko kiedyś to był po prostu niski wzrost. Sprawa wygląda tylko tak że oboje możemy mieć na 100% wadliwy gen a mieć zdrowe dziecko - nie musi być chore. A skoro moja siostra miała pecha urodzić się karłem - moje dzieci też mają taką samą szansę. Dlatego wybacz ale wiem że mam się czego obawiać. I skoro lekarze z centrum zdrowia dziecka kazali mi badać moje dzieci to ja to wolę zrobić.

My właśnie wróciliśmy z grilla - bardzo udane wyjście. Ja sobie odpoczęłam, pogadałam, Karola się wyszalała z młodym :-D Teraz marzy mi się ciepły prysznic po Karoli i łóżeczko :-D
Miłego wieczoru :-)

Witajcie wieczornie. :)

Na kolację zjedliśmy sałatkę z tuńczykiem i pomidorami, więc zdrowo. ;)

...ale powiem Wam, że najchętniej, to bym W OGÓLE nie jadła. Czuję, że mam MEGA NAPCHANY żołądek o każdej porze dnia. Jem tylko zdroworozsądkowo. O_o

Alana gość już poszedł.fajnie było:)
mama tak fotki będą ale na zamkniętym:)Spokojnej nocy:)
Krakowianka tuńczyk mniam mniam:)
Sol fajnie że wypad udany:)

reklama
cześć dziewczyny,

Bardzo dziękuję za życzenia, to miłe choć ja wolę codzienność od rocznic i to jacy dla siebie jesteśmy. Ale było bardzo miło...
nie zawsze się nam udaje wyrwać w ten dzień, a w tym roku dało radę.

Mam dzień senny, nic mi się nie chce i choć się wyspałam to spałabym na okrągło... Karol strajkował dziś z jedzeniem i wszelkie pomysły mi się skończyły, żeby coś zjadł. Trudno, jeszcze się z głodu nikt nie ze... :)

buziaki i miłego wieczorku wszystkim.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry