Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przeczytałam cały temat uff
dziewczyny nic nie piszecie czy i kiedy wybieracie się do ginekologa przed staraniami
ja w pt mam morfologię badanie moczu i sprawdzą mi różyczkę i toksoplazmozę
a jak u Was?kiedy na badania?
trzymam kciuki:-)
witam
chciałam dołączyć do listy mam 2011
chcemy zacząć starania w maju lub czerwcu
jestem po pierwszej wizycie u ginekologa w piątek robię badania, kwas foliowy zakupiony no i czytam czytam czytam
pozdrawiam wszystkie przyszłe staraczki
Ja wróciłam ze szkoły happy bo miałam 2 kolokwia i oba zaliczone
A dzis nauka na kolejne 2
A co do @ to nadal nie ma :/ ale nie cieszę się zbytnio, bo w czerwcu przed sesją też tak mi sie spóźnił ze stresu chyba![]()
może witaminki
, to niesamowite kolejne podobieństwo ja mam 163 cm
i podobnie jak ty zawsze byłam bardzo szupła jak patyk, no ale pod koniec liceum zaczełam jeść z męzulkiem - w tedy chłopakiem wieczorem chipsy i pizze i zapiekanki i spagetti no i tak jakoś mi się przytyło i ciągle sie mnie ktoś pyta czy jestem w ciąży - wkurzają mnie już tym bo nawet jak mówie że nie to i tak mi wpierają że tak albo że widzieli mnie jak chodziłam w ciazy , no ale co ja moge. tak z 3 kilo bym chciała jeszcze schudnąć i będzie ok - mam rok powinno starczyć :-);-)Linus : witam kolejną staraczke na naszym forum :-), ja zaczynam starania dopiero w styczniu 2011 ale podobnie jak josephine nie moge sie już doczekać. Badań na razie nie robie żadnych bo to za szybko ale jestem w trakcie szczepienia na żółtaczke - niby nie trzeba ale wole nie ryzykować przy ewentualnej cesarce , w sobote ide na przeglkąd do gina i powiem mu o moich planach, ciekawe czy coś już zalecimoże witaminki
josephine: ubranka są cudne, poprostu boskie życzę Ci księżniczki w przyszłym roku, to niesamowite kolejne podobieństwo ja mam 163 cm
i podobnie jak ty zawsze byłam bardzo szupła jak patyk, no ale pod koniec liceum zaczełam jeść z męzulkiem - w tedy chłopakiem wieczorem chipsy i pizze i zapiekanki i spagetti no i tak jakoś mi się przytyło i ciągle sie mnie ktoś pyta czy jestem w ciąży - wkurzają mnie już tym bo nawet jak mówie że nie to i tak mi wpierają że tak albo że widzieli mnie jak chodziłam w ciazy , no ale co ja moge. tak z 3 kilo bym chciała jeszcze schudnąć i będzie ok - mam rok powinno starczyć :-);-)