Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pisz śmiało 
A ciało faktycznie może się zmieniac bo jedni tyją a drudzy nie.

i gdzie tu znalesc czas na jeszcze jednego malca??tak wiec nasze starania oficjalnie mozna uznac za rozpoczete!
:-)
i jeszcze jedno, wiem że jestem szalona ale josephine mam nadzieje że chociaż ona mnie zrozumie, chciała bym zakupić i pocztać sobie książke pod tytułem "ciężarówką przez 9 miesięcy" czy może któraś z was miała ją w rękach i wie czy warto wydać kaske?? ewentualnie może poradzić jakąś inną pozycje ??
wiem szalona i lekko nienormalna jestem :-) ale to jest silniejsze odemnie![]()
hej wiem że to głupie ale to proźba do mam które już mają pociechy możecie sprawdzić czy u was się to sprawdziło ?? Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?
i jeszcze jedno, wiem że jestem szalona ale josephine mam nadzieje że chociaż ona mnie zrozumie, chciała bym zakupić i pocztać sobie książke pod tytułem "ciężarówką przez 9 miesięcy" czy może któraś z was miała ją w rękach i wie czy warto wydać kaske?? ewentualnie może poradzić jakąś inną pozycje ??

hej wiem że to głupie ale to proźba do mam które już mają pociechy możecie sprawdzić czy u was się to sprawdziło ?? Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?
a zaden lekarz nawet nie wspomnial ze syn moze byc, kazdy lekarz byl pewny ze cora bedzie.
Hej, asiuasiu1!!
W kwietniu- to tak jak ja :-) I też będzie to moje pierwsze dziecko :-) Kiedy macie ślub?
Witam was dziewczyny
asiuasiu1 fajnie że zawitałaś na przyszłych mamach 2011pisz śmiało
![]()