Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie no dziewczyny zarza zwarjuje właśnie przyszła klientka i sie pyta czy ja jeszcze piersią karmieja na to ze nie bo nie mam dziecka, no to zaczeła mnie przepraszac i mówić że ktos jej mówił że w ciąży byłam a ona patrzy że mam duże piersi (no 75c, czasem 80c - fakt małe nie sa) i myslała że są pełne mleka, no zwarjować czasem idzie gdyby to nie była klientka to bym zapytała co urodziłam
ty to masz z tymi babeczkami i jeszcze do tego prowadzisz sklep z rzeczami dla dzieci
no i kazdy mysli ze jako mamusia wiesz co potrzeba malym szkrabom i dlatego otworzylas ten sklephej wiem że to głupie ale to proźba do mam które już mają pociechy możecie sprawdzić czy u was się to sprawdziło ?? Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?

Ja mam doła, bo zrobiłam test i nic ;( wiem, że nie ma co się smucić, bo wszystko przede mną, ale i tak.... ;(

przerazilas mnie ta zoltaczka... ja nie robilam szczepienia , bo moga po niej jakies choroby wystapic (nie znam nazwy polskiej, ale to b.powazne...). nie, no chyba cesarki nie bedzie, co? ojjjj... stresikja mialam ryzyko cesarki, przez te moje wlasnie waskie biodra, w ogole gin sie dziwil gdzie ja dzieciaka miescilam. Biodra jak u 10 letniego chlopca, 46kg... w ciazy przytylam 7,5kg, a synus wazyl 3,5
w sumie jak na poczatku mi mowili, ze moze byc cesarka, to sie nawet cieszylam, bo zastanawialam sie nad cesarka na zyczenie. ale pozniej jednak chcialam naturalnie i sie udalo...
![]()

hej wiem że to głupie ale to proźba do mam które już mają pociechy możecie sprawdzić czy u was się to sprawdziło ?? Komu Chłopca, Komu Dziwczynkę ?

.... A le głowa do góry!! Już nie długo Ci się uda zobaczysz
przytulam mocno:**