• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama, ja dokładam ciacho ananasowca mam...utuczymy się, a co :-D

Bunia, wyslij trochę deszczu do mnie!!!!!!!!! Bo kuźwa miało padać, a jest ukrop....

Agus u mnie juz po zimie prawie :) Chociaz w Snowy Mountains wciaz snieg i na nartach jezdza :P
Zaczyna sie wiosna powoli a o lecie mi sie myslec nie chce bo znowu pot bedzie lal sie po tylku z temp powyzej 40C :) Tylko ze tutaj kazdy ma klime w domu inaczej nie idzie ....

ooo rany a to ciekawe:)
Fajnie z tą klimą w domu,mi też by się przydała ale niestety...:(
Ewa to my tu będziemy w kurtkach zapierniczać a Ty w stroju kąpielowym:))))

buniu jak masz owu to działaj!!!

no ja właśnie nie wiem czy owu, ale jak tak to i tak już pewnie za późno, skoro wczoraj była kreska (nie tak ciemna jak kontrolna, ale ciemniejsza niż w niedzielę), to już pewnie po ptokach. ale przytulasów sobie nie odmówię, bo i po co

nic nie kombinuję już- we wrześniu będziemy badać małża (pod koniec), więc do tego czasu się na nic nie nastawiam. dopiero do października wznowimy rzeczywiste starania. teraz nawet tempki nie mierzę.

no a tak wogóle, to już jest przed 12 a mi jeszcze nie dzwonili z tej firmy, więc jak zwykle dupa (zawsze dzwonili przed 10). normalnie załamka- nawet na produkcję mnie nie chcą. bo tak to jest- na produkcji twierdzą, że mam takie fajne wykształcenie, to tego szkoda, a do biura czy coś, że jeszcze za małe. wszystko tak kurka pośrodku. do dupki z tymmmmm

Marylko dwa dni to nie jest duzo...Nie jest zle. Ja pamietam zanim bylam na anty to mi sie czesto @ przesuwala o pare dni. Wiem ze jestes zla Kochana ale im szybsza @ tym szybsze znowu staranka :) Tylko jak masz jasne gatki to do bani....Moze zawsze pare dni przed nos ze soba jakies zabezpieczenie.
teraz to i ja jestem mądra :) no planowałam żeby jutro sie już zabezpieczyc nie przewidziałam że @ będzie taka szybka wrrrrrrrrrrrrrrrr

aga ja nic nie pije biore tego castagnusa on jest na wyregulowanie i to drugi cykl z nim a mam brac 3 , 1-wszy miałam ksiazkowy a ten mi sie skrucił o 2 dni zobaczymy jak będzie 3-ci cykl i jakie będa wyniki

Hej Dorotka!
No, to już parę dni i przytulisz swoją dzidzię! :tak::tak: Życze Ci kochana bezproblemowego porodu! :tak:

Dorotko pomyslnego rozwiazania zycze i oby to bylo jak najszybciej :)

oj nie dziekuje dziewczyny
narazie nic sie zupelnie nie dzieje
w poprzedniej ciazy w 38,3 mialam juz core w ramionach,a teraz tej chyba za dobrze w brzuchu skoro o wychodzeniu nawet nie mysli

DOROTKO- dziekuje za ~~~~~~~i pamiec o nas -staraczkach:tak:ja tez o Tobie mysle i juz chcialam rano sms'ka pisac,ale sytuacja z Domisiem i zapomnialam...

biore sie za odkurzanie..

hurtowo do wszystkich z bb bede wysylac

Brzuch mnie całą noc znów bolał :-(
Tomi jest ze mną do końca miesiąca wiec troszkę odpocznę.

Marcepanku kciuki mocno zacisniete

NIKA- wszystkiego najlepszego na kolejne lata-milosci,szczescie,szacunku i oczywiscie dzidzi kochanej jak najszybciej:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-Dwysylam buziaki dla Was i kwiatki wirtualne!!!!

sto lat

reklama
ooo rany a to ciekawe:)
Fajnie z tą klimą w domu,mi też by się przydała ale niestety...:(
Ewa to my tu będziemy w kurtkach zapierniczać a Ty w stroju kąpielowym:))))

Agus bez klimy nie da sie spac w nocy....No i tez ciagnie pradu troche ale coz....inaczej sie nie da :P
No ja wlasnie kupilam sobie stroj kapielowy na lato :)))

Ewelinko w Sydney nigdy nie pada snieg, tylko wysoko w gorach a chcielismy pojechac teraz jak jest snieg i nie uwierzycie jakie sa ceny!!! Dochodza do $800 AUD za noc!!!! No polskie to jakies 2000 zl ZA NOC!!!! To jedyne gory w AU gdzie jest snieg wiec dlatego takie ceny nieziemskie :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry