Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

cześć jestem Marta mam 22 lata właśnie zaczynamy się starć o dziecko mam nadzieje ze się uda
Wiolka, jak to którędy, przez Mozambik wiesz...![]()
![]()
Wiem, że Wawę chcemy ominąć, bo tam wiecznie korki, ale dokładniejszej trasy jeszcze nie znam, muszę oblukać w necie gdzie roboty drogowe, objazdy itp.
Groszek, witaj i rozgość się... mam nadzieję, że Ci sie uda w niedługim czasie :-)
bajDziewuszki ja powoli bede mykac....Wezme prysznic na szybko i przed spaniem moze mi S zadzwoni
Zycze Wam milego dnia gadulki i do jutrapapa :*
Nie nie robiłam,nie chciało mi się...ale może w weekend męża na kuszę to zrobiAga.kk,[/B] robiłaś w końcu te placki????![]()

i nie wiem skąd u niego ten pomysł.Będę musiała w piątek kupić sobie jakiś łaszek na wyjście 
Nika, dziś pracuję w domu ;-)

Nika, dziś pracuję w domu ;-)
Wiola, w drodze do Zakopca to raczej nie zahaczę o Ciebie, bo najprawdopodobniej bijemy do Danusi, ale i to niepewne, bo zniechęcają Nas te godziny jazdy (10-12h), ale z powrotem....kto wie...zależy jak z czasem będziemy stali...mam fona do Ciebie, to w razie co będę dryndać i Cię nawiedzimy na chwilkę chociaż ;-)
To przynajmniej możesz być z nami
V-JOLKA dzięki:-)![]()
, oooo to romantyczny wypadzik się szykuje ;-)kobitko tez musisz sobie zrobić bloga będe podziwiac twoje cudaŻeby nie było, że sie chwalę i robię sobei reklamę, ale ja mam ubranka od 3 lat ;-)
Ewelinka...
a którędy wy do tego Zakopca prujecie???
zapraszamcześć jestem Marta mam 22 lata właśnie zaczynamy się starć o dziecko mam nadzieje ze się uda