Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A mam tylko wypełnić wnioski i tyle a karta szczepień zostaje w tamtej przychodni a odbiorę ją jak Karola pójdzie do przedszkola bo wtedy mi będzie potrzebna i od tej pory ja mam ją trzymać ze sobą
A póki co mam zabierać ze sobą książeczkę zdrowia jej bo tam ma wpisane wszystkie szczepienia
I choć moja ciocia przyjmuje w innej przychodni to tu będę miała panią pediatrę która mnie leczyła w liceum
Bardzo fajna pani doktor
Tak więc jestem zadowolona 
Ale jak tak patrzyłam sobie na Twoje fotki to najładniejsze były te gdzie się tak ślicznie uśmiechałaś - i taki uśmiech powinnaś mieć na co dzień 

No i oczywiście trzeba było kupić 4 krówki
że się jeszcze na nas nie wściekły że za każdym razem po 4 cukierki bierzemy
Ale ubaw był dzisiaj co nie miara bo Karola dostała w siateczce krówki i zaczęła tańczyć po sklepiku "mam krówki, mam krówki" i się śmieje
A kobitka za nami i pani sprzedawczynie w brecht że dziecku tak mało potrzeba do szczęścia 
oj w końcu zechą ale lepiej żeby nie kazały nam na siebie zbyt długo czekaćMarylka dziekuję. Jakbym ja chciała mieć takie zdanie o sobie jak ty o mnie. Pewnie, ze sobie poradzimy, będziemy sie wspierac byle tylko fasolki chciały zamieszkac w naszych brzuszkach

Bo wiesz jak Ci wchodzi taki berbeć do sklepu i od progu prawie krzyczy "Dzień dobry" z uśmiechem na buźce to nie da się nie uśmiechnąć
A najgorsze co wg mnie jest wadą to jest otwarta na wszystkich
Do wszystkich naszych znajomych właziła na kolana a teraz ciągnie do swojego pokoju się pobawić
Jak przychodzi pizza to ona pierwsza w drzwiach rozwala dostawców uśmiechem - "pan przyniósł pizze, pizza mniam mniam"
Obcym na ulicy potrafi cześć powiedzieć
I nie wiem jak ją tego oduczyć bo ona do wszystkich jest ufna, wszystkich zagada i zaciągnie do zabawy. Póki trafia na normalnych ludzi jest ok ale muszę ją przez to po dwakroć pilnować :-(