reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JOSEPHINE- dziekuje....ale z tą nadzieją to juz jest coraz gorzej...

MISIA- no czesto tak bywa z umową...tule-ja tez mialam taką sytuacje w ciąży z Zuza...

reklama
kobietki moje dziekuje Wam-nie wiem dlaczego tak sie stalo z tym testem -date wazności ma do 2012 roku wiec myslalam ,ze jest wiarygodny...

teraz nie zrobie testu wczesniej jak tydzien po spoznieniu @ -poprostu takie rozczarowanie jest niedoopisania!!!
Tomi tak sie cieszyl...ja pękalam ze szczescia..teraz pekam z rozpaczy.

ginek kazal odstawic lutke i mam nadzieje ,ze @ przylezie za 2,3 dni...a wogole to dopiero bede ryczec jak przyjdzie....
Ty wiesz .... ja cie tule i polewam kielicha moja Ty kochana

Do mnie wczoraj dzwonili z pracy i niestety nie przedłużają ze mną umowy... M powiedział żebym sie nie martwiła bo wszystko bedzie dobrze i sobie poradzimy.

wrrrrrrrrrrrr świenie

MARYLKA OGROMNE GRATULACJE CHOLERO TY!! :-):-):-) CIESZĘ SIĘ JAK NIE WIEM Z TWOICH II KRESECZEK

Mama
eh przykro mi, że tak wyszlo. Już tak się cieszylam jak przeczytałam o Twoich II kreskach ale dalej wyszło, że jednak lipa. szkoda kochana :-(:-(:-(
Szczęśliwa, super że będziesz mieć Xawierka :-):-):-) Mowisz i masz! hi hi
Sol, super te fotele. Sama bym sobie taki sprawiła. Co prawda mamy 2 takie normalne wypoczynkowe ale ten jest czaderski, że hej :-):-):-) No ale tymczasem czekają Nas inne wydatki. Kupiliśmy łoże i jak tylko przyjedzie to kupujemy kolderkę, poduszki i pościel całą :-):-):-)

Witajcie po przerwie powodowanej brakiem internetu...
MAMA- przykro mi, że tak wyszło. Niedość, że rozczarowuje się człowiek co miesiąc to jeszcze robienie złudnej nadziei przez los to już za dużo...Jestem z Tobą...
MISIA nie przejmuj się, bo jeszcze dużo szasu przed Tobą- zdążysz coś znaleźć, a dziecko ważniejsze. A jaką miałaś umowę? i od kiedy pracodawca nie ma prawa zwolnić kobiety w ciąży?

MISIA Już myślałam, że wszyscuy sobie poszli:( Nie martw się tym, że Ci nie przedłużyli, napewno dacie sobie radę...A jak się w ogóle czujesz? Masz już mdłości? Jakie masz objawy na tym etapie ciąży?

No właśnie 3 dzień dokuczają mi mdłości.... :-( A poza tym brzuch ciśnie ale na razie tylko wieczorem, nadal jestem wysypana na twarzy strasznie aż zaczęłam sobie podkład kłaść a nigdy tego nie robiłam. W końcu ile można z taką gębą chodzić:dry: A poza tym piersi jak dwie bomby wybuchowe:-D no i bolą:baffled:

Zmartwiłam się troszkę bo tak patrze na te swoje pierwsze usg i w opisie mam: jajnik lewy z pęcherzykiem 17 mm... CO to może być?? Nie zaszkodzi dzidzi?? Wizytę mam 22 września i zastanawiam się czy nie iść wcześniej...

Witam sie wieczornie!!!
MISIA - 3maj sie kochana, na pewno dacie radę - narazie to nie myśl o tym tylko dbaj o Was!!!!
A jakie miałaś objawy zanim zrobiłas test???
Z tym pęcherzykiem niestety nie pomoge - nie znam się...

Monisia zmienił mi się kolor brodawek i strasznie wrażliwe się zrobiły, miałam małe krwawienie i po tym zrobiłam i był negatywny... Potem zaczęły się mdłości i zdecydowałam iść na betkę żeby mieć 100% pewności.

reklama
Monisia zmienił mi się kolor brodawek i strasznie wrażliwe się zrobiły, miałam małe krwawienie i po tym zrobiłam i był negatywny... Potem zaczęły się mdłości i zdecydowałam iść na betkę żeby mieć 100% pewności.
A kiedy zmieniły sie te brodawki, w którym dniu cyklu???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry