Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Maj to też dla mnie "płaczliwy" miesiąc bo na 05.05 miałam termin porodu :-(
Ale nic to...
jeszcze wszystko przede mną...
Przed nami...
bo właśnie powoli doczytuję co się działo u ciebie...
totalne zawirowania
Ja też miałam termin na maj, ale moje słonko usiadło na chmurce w listopadzie Dlatego miałam jakąś nadzieję, że w poprzednim cyklu się uda i znów będę majówką. Nie udało się chociaż specjalnie się nie staraliśmy, liczyliśmy na "szczęśliwy traf"
No, ale dość smutków na wieczór.
no to Was doczytałam z dziś... mama no nie wiedziałam,że to tak wyszło... szkoda... tulam Ciebie :* marcepanek super fotosiki
smutne moje babeczki... tule i współczuje...
ja byłam dziś u fryzjera, henne sobie zrobiłam i wreszcie jak człowiek wyglądam... dzidziuś też kopie, ale nie sprawia mi to bólu bo on jeszcze malusi w czwartek ide go zobaczyć i dowiem sie wówczas cóz to za ludzik tam sobie siedzi... może akurat chłop sie trafił? a jak nie to będzie Kobitka byle by wszystko dobrze było i dzidziuś zdowy
jestem zmęczona po dzisiejszym dniu wiec ide zaraz do łóżka...
Pije poranna kawke ale coraz bardziej mi nie smakuje...Otworzylam nawet nowe mleko bo poprzednie mi smierdzialo i to tez mi smierdzi
Dziewczyny wybaczcie nie nadrabialam. Dzisiaj mimo tego ze dopiero wstalam czuje sie mega senna i zmeczona...
Zycze Wam slodkich snow. Ja rozmroze mieso na obiad i sama chyba pojde w kimono
Buziaki :*
Hej wszystkim późną nocką...
Wróciłam z pracy o 22... Cieszę się, ze M. mnie odebrał w połowie drogi, bo chyba bym padła po drodze... Strasznie zmęczona jestem i wszystko mnie dziś boli. 46 dc się kończy, a ja nadal plamię i @ nie ma! Do lekarza pójdę w nast. tyg., jesli @ nadal nie będzie... A wydaje mi się, ze mi się teraz cykl całkiem powalił!
Sol - dzięki za radę z tymi okładami - spróbuję tu wyczaić szałwię i rumianek... ;-) Jaewa - miłego dnia, kochana! Hania - witaj!
Mam nadzieje ze @ przyjdzie w mare szybko,mysle ze to ze stresu sie zatrzymala....
Odpoczywaj, sprobuj sie zrelaxowac a bedzie dobrze. Zobaczysz
Mi sie tez kiedys @ zatrzymala jakies 25 po terminie i ginek mi dal tabletki na wywolanie...Mysle ze to byla luteina pod jezyk.