reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
[Pocieszę Cię - w ostatnim trymestrze będzie mniej śmierdziało :-p

hej wszystkim porannie! ja juz z kawka zasiadlam :)
sol... podziwiam cie za t pewnosc hehee
bo ja w 3ym symestrze zapodawalam tkiego smego kota jak w pierwszym. 13-ego grudnia myslalam ze na kolananach przed wc urodze synka przez gardlo :) czyli... 9 dni przed porodem :)

reklama
Witam wszystkie przyszłe i obecne mamusie. Jestem nowa to może coś napiszę o sobie. Mam 23 lata i mam prawie 2,5 letnią córeczke. Bardzo pragniemy z mężem drugiego dzidziusia. Narazie niewiele z tego wychodzi. Nasze staranka trwaja dopiero 2 misiace ale jak dla mnie to wiecznosc. Mam nadzieje, ze dzieki Wam się troszkę odstresuje. Pozdrawiam gorąco

[Pocieszę Cię - w ostatnim trymestrze będzie mniej śmierdziało :-p

hej wszystkim porannie! ja juz z kawka zasiadlam :)
sol... podziwiam cie za t pewnosc hehee
bo ja w 3ym symestrze zapodawalam tkiego smego kota jak w pierwszym. 13-ego grudnia myslalam ze na kolananach przed wc urodze synka przez gardlo :) czyli... 9 dni przed porodem :)

marcepanek : dopiero doczytalm, ze masz dziecie-wnioskuje, ze synka! ile ma lat i jak ma na imie????

hhahaha mialam zrobic edytuj ale zrobilo mi sie cytuj.... trudno

Sorbus, Sol, Marcepanek dziekuje chociaz widze ze i tutaj sa rozne opinie:confused:
No ale nic:-D
W poniedzialek i tak bede u lekarza to zapytam:tak:

Witam Was porannie :-) Wpadłam tylko na chwilkę przywitać się z Wami, bo w pracy dużo do zrobienia. Co prawda siedzę sobie w biurze ale jak przychodzą klienci to nie dam rady być tu z Wami:sorry2: Będę Was co jakiś czas podczytywać :tak::-D:-D
Miłego dnia Wam wszystkim życzę :-)

Witam wszystkich serdecznie : )
Jak te posty szybko lecą uffffff, dużo czytania :)

"NiL" nasze starania trwały 3 m-ce. prawie co tydzień robiłam testy:) Po dłuzszym oczekiwaniu już się przyzwyczaiłam ze chyba nie zajde az tu NAGLE :) SZOK :)

Życze ci tego samego :)

Pozdrawiam.
V.

jaewa niekoniecznie bo żółtawy to taki u mnie właśnie kremowy nie jak cytryna :)

WItajcie Sol, mamcia, marcepanek, pszczółka i nowe staraczki

jaewa niekoniecznie bo żółtawy to taki u mnie właśnie kremowy nie jak cytryna :)

WItajcie Sol, mamcia, marcepanek, pszczółka i nowe staraczki

Nie, nie Sorbus nie mialam na mysli cytryny :p Ja tez mam raz taki kremowy, raz bialy, raz bardzo jasno zolty i to sie zmienia. Nic mnie nie piecze, nie swedzi wiec mysle ze jest ok ale i tak zapytam jak pojde na wizyte.

reklama
JOSEPHINE- Marcepanek ma synka Maciusia:tak:
SORBUS,SOL,VARI,NIL,PSZCZOLKA,JAEWA- powitać ;-):-D
JAEWA- tyle opinii na temat sluzu bo kazda inaczej przechodzi,inaczej okresli kolor itd;-)ale.....skoro nic Cie nie piecze,nie swedzi to jest wszystko si i prosze mi tu ~~~~~~~~~~ troche podeslac;-):-p

SOL- a moze paste zmien Malej i bedzie lepiej z tym osadem ,al mam Elmex i jest dobrze..

JOSEPHINE- Wy zaczynacie teraz w grudniu czy na poczatku roku starania????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry